R
RADEK 145
Guest
nie mam zbyt wielu fotek ale jak zrobie jakies nowe to napewno dodam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
nie, to taki eksperyment, apropo dachu czekam na opinie, bo nie wiem czy zostawic czy wrocic do koloru, a silnik 1,6 bxbobryt napisał:to szklany dach??? jaki silnik :>
co do malowania to ja robilem to tylko z dachem, jesli chodzi o np. o te plamy z boku to kwestia jakosci zdjecia bo w rzeczywistosci ich nie ma, grill byl złamany jak kupilem samochod, a ten jakos chyba bardziej mi sie podobarigobert napisał:Wygląda fajnie :!: Choć chyba conieco było malowane.. 8)
A czemu założyłeś grill z wersji po FL. Mógłbyś trzasnąć fotę centralnie od przodu :?:
Jak najbardziej jestem za! Bardzo fajnie to wyglada. Jaki to kolor? To chyba nie jest czarny albo?RADEK 145 napisał:apropo dachu czekam na opinie
Najczarniejszy z czarnychSylwia napisał:Jak najbardziej jestem za! Bardzo fajnie to wyglada. Jaki to kolor? To chyba nie jest czarny albo?RADEK 145 napisał:apropo dachu czekam na opinie
szczerze nie polecam tego zabiegu, jak mial bym zmieniac jeszcze raz to zalozył bym normalną, chyba ze jestes bardzo cierppliwy i gotowy do kilku przerobek nowego grila, nie wiem jak w oryginale ale w zamienniku ktory kupilem zupelnie nie pasowały uchwyty i do montazu tej zuzylem starą bo miejsca z uchwytami miala akurat całet.o.mek napisał:Ładniutka jestMocno się zastanawiam nad założeniem grila od wersji po FL bo ten co mam obecnie ma mały ubytek i psuje wygląd mojej Alfy :/
no jakos sie udalo wlasnymi silamixmajk napisał:a światła w środku sam malowałeś na czarno czy kopiłeś gotowe?