• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tłumiki oryginalne czy nieoryginalne?

• Autor wątku Autor wątku smolis
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

smolis

Guest
Witam,
Możliwe, że ten temat był już poruszany ale za groma nie mogę znaleść postu..
może potrafi mi ktoś podpowiedzieć gdzie mogę kupić cały tłumiczek do mojej ślicznej 166:-)
dzięki za pomoc :)
pozdrawiam wszystkich Alfaholików :P

podłączając się pod temat TO , ja bym chciał kupic ostatni tłumiczek do 3.0V6??? może ktoś ma?? 8(((

firma bosal tez ma tlumiki do 156 , 166 , jest duzo tajnszy niz w aso ale tez nie jest najlepszy.
sam kupilem centralny i koncowy i razem zespawalem bo laczenie do kitu

toca napisał:
firma bosal tez ma tlumiki do 156 , 166 ....

kolega chyba sie pomylil.. do 166 OFICJALNIE BRAK;) ktos cos pisal ze od "LANCZI CAPPY"-> czy jak to sie tam pisze.. pasuje... ale nie wiem bo sobie odpuscilem

w ASO za srodkowy i koncowy zaspiewali prawie 5 tysiecy;/ w bossalu nic nie ma, ogolnie brak zamiennikow, moze ktos wymienial juz u siebie i wie skad wziac :)?

półtora koła za tłumik koncowy????
woow..no niezle....
slyszalem ze caly wydech kosztuje okolo 5000...
ale czy to prawda....nie wiem

Tłumik końcowy - cena być może wzrosła, ale wdłg eper to tyle:
schowek02kx7.jpg

i jeszcze masz caly tłumiczek ?az troszke dzwine bo mi przy 130 zaczol sie sypac ale zakleilem sylikonem i tak do dnia dzisiejszego wytrzymal az wkoncu cala rura sie przepalila i obleciala:(

a moja rodowita polka to pewnie dlatego tak licho wytrzymal.. a teraz mam problem gdzie dorwac zamiennik:(

mój latal w Modenie,pozniej przez pol roku w Monachium...a teraz juz 4 miechy po Szczecinie sie kula...ale drogi to mam tragiczne...nie ma gdzie pocisnac...a wiem ze ma zapas pod pedalem ;//

no nie ma - jak już 60km/h po krk jede, to zawieszenie daje znak, że 'BOLI' :mrgreen:

mi lewy wahacz zaczyna sie odzywac...ale narazie nie robie....
mam na oku do kupienia po 250,00 za sztuke..ale nie wiem co to za shit,takze sie namyslam

heeh tym autkiem nie da sie jezdzic spokojnie.. zawsze kusi aby ten zapas wykorzystac :-)

ja jednak delektuje sie dzwiekiem silnika jak przyspiesza za startu...ale powoli....normalnie bajka....pieknie "gada"
ale nieraz puszczam wodze fantazji i daje mu w kosc...jest taki odcinek okolo 2000m...i tam mozna rozpedzi Belle....z tym ze jest to normalna uczeszczana droga...ale gladka jak stól...
trzeba uwazac na piratów drogowych...lub tez na takich co jezdzic nie umieja...
:evil: :lol: :twisted:

Amortyzatory
Powrót