• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tłumik

• Autor wątku Autor wątku QBUS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Q

QBUS

Guest
Hej Wam,

Ja znowu z szybkim pytankiem - jako, że tłumik mi zionie ducha.

Widziałem już na schematach, że tłumik w naszych 146kach TSach jest trzyczęsciowy.

Czy takie tłumiki polskie po 2 stówy (link ) są coś warte (inaczej - czy wytrzymają około 50tyś., bo tyle jeszcze zamierzam tym autkiem jeździć), czy lepiej zapłacić te 5 stów za oryginał?

Napewno pojeździsz dłużej na dwóch polskich po 200 niż na jednym oryginalnym za 500. :D Ponad 2 lata temu zamontowałem coś podobnego w swojej Belli i narazie trzyma się nieźle.

Amortyzatory
Powrót