• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Termostat

matber1

Nowy
Auto
Porsche Cayman 987.2
Może pytanie jest trywialne ale czy termostat jako częsc powinien sie całkowice domykac (chodzi mi czy ma byc zupełnie szczelny czy powinna byc delikatna szpara)?? Pytam bo kupiłem od kolegi z forum podobno sprawny ale jak dzis go obejrzałem to mam wątpliwości....

Ja nie wiem skąd wogóle pomysły kupowania takich części używanych, nowy do V6 to niecałe 100zł.

na allegro 180zł ale mniejsza o kasę, bo to nie problem.... jednak niema co liczyc na najmniejszą uczciwośc ludzi....pewnie alternator tez bedzie do kosza...

Ja nabyłem dzisiaj termostat oryginalny za 119 zł

W sklepie z Łodzi robie czasem zakupy i jestem zadowolony wiec mozesz kupowac w ciemno :)

Jak najbardziej. Ostatnio kupiłem od nich gumy na drążek stabilizatora. O 10 rano zrobiłem kup teraz i na drugi dzień o 11 już miałem w domu. Bardzo miła obsługa, widać że się starają i zależy na tym żeby klient był zadowolony. Inne sklepy powinny się uczyć na ich przykładzie.

termostat

GrzesieK.K jeśli można to jeszcze raz się zapytam w tej sprawie gdzie można kupić termostat do belli 3.0 24v automat ? na allegro nie ma :(. z góry dziekuje

GrzesieK.K jeśli można to jeszcze raz się zapytam w tej sprawie gdzie można kupić termostat do belli 3.0 24v automat ? na allegro nie ma :(. z góry dziekuje

http://motoallegro.pl/termostat-alfa-155-156-166-2-5-3-0-v6-kappa-thesis-i1349995662.html

Kolego zajęło mi to dosłownie 2min!! ;)
Masz na forum 3 osoby (conajmniej) które handlują częściami (sprawdzone)
- Amigas
- Pablo.
- Puotek
poproś je o pomoc

i pewnie jeszcze o kimś zapomniałem :cool:

Amortyzatory
Powrót