Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Millers jak pamiętam zawsze ładował moly gdzie się da i to w dużych ilościach, ale o wolframie pierwsze słyszę, ostatnia analiza CFS-a 10w50 wcale nie taka stara bo marcowa - jest na oil-club.ru.
Ciekawe czy Mequin w opakowaniach 20 litrów występuje ? bo widziałem takie Liquy Moly i cenowo przyzwoicie wychodzi wówczas.
Meguin jest tańszą bliźniaczą marką LM, a jeżeli w skrócie pokrywa się produktowo z droższym bratem, to po co robić sobie pod górkę?
Millers jak pamiętam zawsze ładował moly gdzie się da i to w dużych ilościach, ale o wolframie pierwsze słyszę, ostatnia analiza CFS-a 10w50 wcale nie taka stara bo marcowa - jest na oil-club.ru.
Nie każdy wolfram i moly i bor to samo robią i tyle samo dają. Sama ilość tylko mówi ile ktoś ma aut w garażu ale jeden ma 3 Skody a inny 3 Ferrari.. [emoji6]
<-- ten jest moim faworytem aczkolwiek z opisu wynika jakby był to olej tylko do samochodów ciężarowych.. jeśli jest inaczej i mogę wlać go do osobówki niech ktoś mnie sprostuje. Drugą oliwą nad która rozważam to:
ewentualnie Mequin:
Który olej z tych 3 polecacie..? Zależy mi na jak najlepszej ochronie silnika podczas ostrej i normalnej jazdy oraz o dobrej ochronie na niedogrzanym silniku, ewentualnie jestem otwarty na inne oleje, cena nie gra roli Z Amsoil najlepszy będziePanowie, powolutku rozglądam się za olejem do swojej 159 2.4 zrobioną na 240km, mam zalanego Ravenola ale teraz chciałbym spróbować czegoś innego, waham się między tymi trzema olejami. Pokaż załącznik 252444 <-- ten jest moim faworytem aczkolwiek z opisu wynika jakby był to olej tylko do samochodów ciężarowych.. jeśli jest inaczej i mogę wlać go do osobówki niech ktoś mnie sprostuje. Drugą oliwą nad która rozważam to: Pokaż załącznik 252445 ewentualnie Mequin: Pokaż załącznik 252446 Który olej z tych 3 polecacie..? Zależy mi na jak najlepszej ochronie silnika podczas ostrej i normalnej jazdy oraz o dobrej ochronie na niedogrzanym silniku, ewentualnie jestem otwarty na inne oleje, cena nie gra roli![]()
Jak czytam cena nie gra roli zawsze proponuje Xenum WRX :lol: A tak poważnie osobiście brałbym Meguina o ile dostaniesz go w normalnej kasie i dokupił do tego AR9100. Tomek_evo ma gdzieś chyba analizę takiego tandemu o ile pamiętam. Sam miałem taki zestaw w Brerze 2.4 właśnie od Tomka![]()
Niekoniecznie. Jest to olej dedykowany do diesla i silniki JTD z powodzeniem na nim pracują.Faktycznie parametrami na tle konkurencji wymiata ale też znalazłem info, że jest to olej tylko do ciężarówek -.-
Którymi parametrami? Noack powyżej 10%, TBN normalne jak na full sapsa. Z amsoila ten chyba wypada najlepiej https://zmienolej.pl/pl/oleje-silni...es-100-synthetic-motor-oil-0946l-097012382019
Meguina nie widziałem podróbki, ktoś w tym temacie pisał, ze agra jest oficjalnym dystrybutorem Meguina z tym, ze normalna cena za Super to powinno być 130zł za 5l. Zobacz ile ten olej w DE kosztuje![]()