Pablo.
Aktywny
Wybralbym Maxlife!
zdecydowanie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wybralbym Maxlife!
A to dobre...Twoj wpis potwierdza, ze masz waskie spojrzenie na srodki smarne (oczywiscie ja nie bede sie uznawac za jakiegos specjaliste), ale...
A to dobre...
Póki co wygląda mi na to, że przeczytałeś kilka artów i analiz i przytakujesz "mądrzejszym" udając mądralę
Ale jak innym to nie przeszkadza to niech i tak będzie![]()
Potwierdziłeś tylko, że potrafisz coś przeczytac - z analizą i wyciąganiem wniosków już gorzej
W wielu przypadkach nie trzeba znać dokładnej bazy olejowej danego modelu a kilka parametrów (m.in Noack dla przykładu), żeby wiedzieć, że danego oleju nie wypada nazywać "wysokogatunkowym"![]()
Masz wycieki jakieś?Panowie sorki ze tak marudze ale co z tym uszczelniaczem liqui moly? pisalem wczesniej ale nikt nie odp. warto go dolac do silnika czy dac sobie spokuj?
Z gory dziekuje za odp.
Alternatywnie latwo dostepny w Polsce Meguin Super Leichtlauf 5W-40.
Jako kilkuletni użytkownik Meguina mogę powiedzieć, ze do dostępności i ceny jak na rynku DE to bardzo duża brakuje. Dwukrotnie miałem przypadek, ze musiałem zalać coś innego bo Meguina Super nigdzie nie było. W De dostepny od reki za 28 ojro banka, a u nas jakoś LM Polska się nie kwapi to takich cen i dostępności.
Na AR2820 można do godziny spokojnie płukać...
Ja dostaje ten olej u oficjalnego dystrybutora za 23,99€/5 litrow. A w Polsce zamawial ten olej moj ojciec, takze nie bylo problemow.
Z tego co widze jest dostepny w dalszym ciagu w Polsce, ze sklepu, skad moj ojciec zamiawial.
Panowie sorki ze tak marudzę ale co z tym uszczelniaczem liqui moly? pisalem wczesniej ale nikt nie odp. warto go dolac do silnika czy dac sobie spokuj?
Z gory dziekuje za odp.
Z tego co widze jest dostepny w dalszym ciagu w Polsce, ze sklepu, skad moj ojciec zamiawial.
To może byś zdradził gdzie jest dostępny tanio i bez problemów?![]()
Nie chce robic kolegom konkurencji.
Taaa a później będzie potrzebny awaryjnie litr oleju i co znow ibaj i czekanie? Skoro LM Polska ma taką, a nie inną polityke trzeba się przesiąść na coś innego juz taki Ravenol biję dostępnością Meguina (no z wyjątkiem serii "racing")
Taaa a później będzie potrzebny awaryjnie litr oleju i co znow ibaj i czekanie? Skoro LM Polska ma taką, a nie inną polityke trzeba się przesiąść na coś innego juz taki Ravenol biję dostępnością Meguina (no z wyjątkiem serii "racing")