Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Człowiek uczy się na błędachZa 10'000 km wrócę do Millersa hehe.
Mwguin jest na PAO więc praca silnika może być bardziej metaliczna - to normalne zjawisko. Nie ocenia się oleju wyłącznie na podstawie wrażeń akustycznych. Dodanie molibdenu potrafi bardzo wyciszyć silnik ale to nie znaczy, że olej lepiej chroni silnik. Pod wzgledem ochrony silnika Meguin Super Leichtlauf 5W40 jest lepszy od Millersa XF-a (lepsza baza, wiecej dodatków ochronnych), ktróy również jest bardzo dobrym olejem ale polecam go do aut z filtrem DPF i zawsze polecam aby dopłacić do Millersa EE z nanodrive.
Witam Alfa 147 2005r 1,9JTDm 16v 150KM obecnie olej Millers XF longlife 5w40 czy jest sens zmieniać na coś innego, może lepszego ?
Ktoś parę stron stwierdził, że lepiej dorzucić trochę grosza do EE. Ja właśnie zalałem XF - różnica w cenie to 30zł na bańce 5 litrów. XF 180, a EE 210. Który lepszy, dlaczego lepszy EE to już nie wiem![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dorwalem cos takiego w śmiesznej cenie.
![]()
Bedzie to oryginal?
Pojdzie do Seicento sporting.
Witam ja również kupowałem ten olej w Action po przeczytaniu tylnej naklejki możliwe ze to ori ale czy jest dobrej jakosciDorwalem cos takiego w śmiesznej cenie.
![]()
Bedzie to oryginal?
Pojdzie do Seicento sporting.