Pablo.
Aktywny
szybkie pytanie bo "Pan sprzedawca" upiera się że tak może być
czy Valvoline 10w40 DIESEL mogę wlać do TS (jeżdżę na 10w40)
jakie będą tego skutki (w skrócie)
Będziesz miał wlany olej do Diesla.
Stać nie stanie się nic.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szybkie pytanie bo "Pan sprzedawca" upiera się że tak może być
czy Valvoline 10w40 DIESEL mogę wlać do TS (jeżdżę na 10w40)
jakie będą tego skutki (w skrócie)
Ja stawiam na polski olej. Lotos półsyntetyk 10w40 77zl w Auchan 5l. Parametry nie ustępują od firmowych olejów. Moim skromnym zdaniem lepiej kupić tańszy i wymienić częściej.
ostatnio piłem "LECH-a" z biedronki
i więcej w markecie piwa nie kupię
kilka łyków i do zlewu
nie mówię że będzie tak z olejem, ale przy TS nie ryzykował bym
Nie dajmy się zwariować.Nie wszystko w markietach to szajs.Bańka taka sama jak w sklepach motoryzacyjnych czy stacjach paliw.Przecież to producent wlewa olej do banki a nie market.
Przecztałem wątek dokładnie i wielu poleca lotos .O zatartych silnikach ani słowa.
Ja stawiam na polski olej. Lotos półsyntetyk 10w40 77zl w Auchan 5l. Parametry nie ustępują od firmowych olejów. Moim skromnym zdaniem lepiej kupić tańszy i wymienić częściej.
Więc olej do TS które są wrazliwe na zły olej brał bym tylko bdb i z sprawdzonego źródła (przykładowo od Pabla)
Wydaje mi się, że zaopatruje się w hurcie lub od dystrybutora - tak jak inne nieduże sklepy/serwisy.
znaczy ja nwm jakie on ma źródło , wiem że ludzie z forum od niego kupują i polecają więc ja też polecam , chociaż oleju jeszcze nie kupowałem tylko dodatki millersa do ropy , ale chyba niedługo kupię , bo 3 tys do wymiany mi zostało
Głupi przykład.Lech nie ma innej linii dla biedronki i dla reszty świat.Różnica może być owszem,a to z powodu takiego że lecha produkuje kampania piwowarska w Białymstoku,Tychach,Poznaniu(W każdym miejscu inna woda).Sądzisz że rafineria leje inny olej do marketu,inny do serwisu a jeszcze inny na stację?Totalna bzdura.ostatnio piłem "LECH-a" z biedronki
i więcej w markecie piwa nie kupię
kilka łyków i do zlewu
nie mówię że będzie tak z olejem, ale przy TS nie ryzykował bym
.Sądzisz że rafineria leje inny olej do marketu,inny do serwisu a jeszcze inny na stację?Totalna bzdura.