• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Temat organizacyjny] Jest może ktoś z okolic Dąbrowy górnic

• Autor wątku Autor wątku coachu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

coachu

Guest
Przydałoby się zacieśnić kręgi Alfistów z okolic Zagłębia, jeśli oczywiście tacy się tu znajdą i będą chętni.

BĘDZIN CITY WITA!!!! kiedy spotkanko aby sie zaciesnic :mrgreen: ??? pozdro

o widzę że jednak ktoś się znalazł. w takim razie trzeba będzie nad czymś pomyśleć

fajniutko, że coraz więcej osób się zgłasza, nawet jest ktoś z Błędowa. proszę proszę

czesc
ruda slaska sie kłania:)
18 marca powiadasz hmm ..pomyslmy

...
..
pewnie ze bende jak nie jak tak :) :D :)

Tylko jeszcze podajcie godzine o ktorej i bedzie cacy to pewnie sie przejade bo nie daleko tylko maly problem po Katowicach praktycznie nie jezdilem i nawet nie wiem gdzie jest silesia ale napewno jakis maly dobry koleszka wyjedzie po mnie na droge na wisle i mnie bedzie pilotowal zgadza sie :D ?? Pozdrawiam

I co bedzie ktos wogole bo nikt sie nie zdeklarowal a nie widze sensu jechac jutro jezeli maja byc 3 osoby Pozdrawiam

widze ze sie godzina zmienila a to niedobrze bo caly czas sie nastawialem na 16 i juz sie na 14 umowilem i dam rady tego przesunac wiec wielka szkoda ale wydaje mi sie ze o zmianie godziny powinno sie informowac troszke wczesniej :( Pozdrawiam a juz sie ucieszylem :(

DDEvil napisał:
widze ze sie godzina zmienila a to niedobrze bo caly czas sie nastawialem na 16 i juz sie na 14 umowilem i dam rady tego przesunac wiec wielka szkoda ale wydaje mi sie ze o zmianie godziny powinno sie informowac troszke wczesniej :( Pozdrawiam a juz sie ucieszylem :(
Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś przyjechał na godz. 16.00 - więc nie panikuj. Co najwyżej będziesz 2 piwa w plecy :D

Amortyzatory
Powrót