• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Teleskopy maski do 155

75andrew155

Administrator ds. moderatorów
Auto
155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
Wczoraj otwieram maske a ona chlap opada nigdy tego nie było ile mogą kosztowac orginały ile zamienniki ?

placilem po 50 zl za szt

Ja u siebie w zwyklym sklepie ktory sie zajmuje częściami do zawieszenia kupiłem za 60 albo 70zl. Kupilem jeden, bo drugi byl dobry. Chociaz nawet jak jeden jest dobry do maska i tak opada.

Już zamówiłem te z ALLegro za 40 zł szt plus przesyłka

w sklepie bylo cos takiego , ale zdaje sie ze 80 zl za sztuke chcieli za to .

a z maska to sa jaja , mojemu ojcu na glowe polecialo ;o nie wiem z czego on ma glowe bo nic mu sie nie stalo , bo ta maske to jedna reka ciezko podniesc , chyba ze to ja mam taki jakis ciezki zamiennik :), ale zelastwo jest strasznie ciezkie .

Amortyzatory
Powrót