• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] Szybkie pytanie o śrubkę..

wasyl

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
Jaki rodzaj i rozmiar śruby spustowej oleju w ts 16v. Bo nie chcę złej nasadki kupić, położyć się pod samochodem i ..... klnąć w niebogłosy. Dzięki.

.... mi się wydaje że imbus 8, ale w sklepie upierał się koleś że 12..... . I nie kupiłem żadnej :P

Oj, nie doradzę Ci niestety dokładnie, choć też wydaje mi się, że 8! Ale u siebie mam dorabiany i bez imbusa mam, zwykła 17'stka oczkowa.

Amortyzatory
Powrót