Szwędacz

• Autor wątku Autor wątku Kulka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie w telewizorze bo nikt przycisku "wyłącz" nei wymyślił jeszcze

u nas mamy do tego zasłonki..... ale u was może być inaczej... :shock: :roll:

i wracając do tematu to co najwyżej możecie się po polnych drogach szwędać bo asfaltu to u nas nawet jeszcze nie ma :)

a no nie ma - dlatego pytałam tych, którzy potrafią to pojąć - którędy się szwędają... - ale gdzie tam Tobie do naszych dróg....... żal by laczki kurzyć.... :mrgreen:

i pikero się dziwisz że mało piszemy na forum... po prostu w naszej wsi to rzadko generator odpalają, żeby prund do komputera był :)

o czym Wy tu wogóle gadacie heheheh ;p ;p
ja bym sie poszwędał ale niemam czym :? jak narazie przynajmniej hehe
ale jak już zakupie to co mam zakupic to i Kulce dupsko skopie i Wam zapewne wkońcu też hehe :twisted:
hmmm a moze jakis browarek w wekendzik gdzies ??
co Wy o tym sądzicie koledzy i koleżanki :roll:

no a kiedy ?? najlepiej w sobote tak wieczorkiem ;p
proponował bym Galaxxxy chyba najlepsze miejsce.. nio chyba że ktos by chciał mocniejsze jakies wrażenia to można zmienic lokal hehe :mrgreen:

KUBAS napisał:
to i Kulce dupsko skopie

już to napisałam - jak Ty kupisz, to ja sprzedam :)

KUBAS napisał:
a moze jakis browarek w wekendzik gdzies ??
co Wy o tym sądzicie koledzy i koleżanki

Ja zaczynam sezon ogniskowy u znajomych w sobotę, ale miło, że się pojawiło słówko 'koleżanki' :) Pozdr. 8)

hi hi Kubas wkoncu puscił alfe i teraz mu tylko autobusy i tram zostają :D hiiiba jednak przyda sie ta sieciowka o ktorej niedawno byla mowa :mrgreen:
Bez obrazy Kuba, a co ty teraz po pracy robisz bo wczesniej oddychales swierzym powietrzem zza szyby swojej Belli podczas "spacarku" po mieście a teraz :( :( pewnie ogladasz stare zdjecia z lezką w oku.

Spoxx za tydzien lece po Alfe ;)...
puki co kożystam z tego że niemam auta hehe czyli wekendowe wypady na jakies Biby :mrgreen:
ahhha Marcinie może będe miał do Ciebie interesa... bo trza by leciec do Koszalina za tydzien w niedziele...a pociagiem jakos nie ten teges... :roll:

Amortyzatory
Powrót