RogerIZ28
Nowy
- Auto
- Była piękna 156 1.8TS 2000r LPI
Jak w temacie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapytaj Freda vel admin na forum OSMMAR na tym na razie go nie ma
no to jeszcze pytaj 77alfisti
RogerIZ28 oraz GrzesiuŻar na chwile obecna mam dostep do CDIFa (cos jak KTS tylko Polskie). Mozna nim miedzy innymi usunac wszystkie bledy, dokonac adaptacji itd. Mam wtyk nowy i stary. Jezeli wiec pod haslem reset ustawien rozumiesz wykasowanie bledow to mozemy sie umowic - moge podjechac do Rybnika. Pozdrowka.
Ps. alfadiaga mam, ale nie mam jeszcze kabla, dopiero zamowilem, czekam na paczuszke![]()
No to ja mam konkretnie tegoCześć, ja potrzebuję zrobić diagnostykę silnika krokowego, AlfaDiag ponoć ma taką możliwość, dlatego szukam konkretnie tegoDo standardowej diagnostyki itp mam Unidiaga
RogerIZ28 oraz GrzesiuŻar na chwile obecna mam dostep do CDIFa (cos jak KTS tylko Polskie). Mozna nim miedzy innymi usunac wszystkie bledy, dokonac adaptacji itd. Mam wtyk nowy i stary. Jezeli wiec pod haslem reset ustawien rozumiesz wykasowanie bledow to mozemy sie umowic - moge podjechac do Rybnika. Pozdrowka.
Ps. alfadiaga mam, ale nie mam jeszcze kabla, dopiero zamowilem, czekam na paczuszke![]()
No to żesz muszę kiedyś do Ciebie podbić![]()
![]()
![]()