Szukam kogoś z AlfaDiagiem ! z okolic woj.śląskiego

Zapytaj Freda vel admin na forum OSMMAR na tym na razie go nie ma

Tak wiem, już wcześniej kiedyś się z nim umawiałem, ale miałem parę niezamkniętych tematów z autem, więc musiałem odłożyć. Ostatnio jednak po jego wylocie z AH, skontaktowałem się z nim na AlfaClubie ...i powiedział że może pomóc - ale za rok

Dlatego szukam kogoś kto może wcześniej:P

no to jeszcze pytaj 77alfisti

Ostatnia edycja:
Witam, podpinam się pod pytanko. Czy ktoś w okolicy Tychów (Katowice, Ruda, Rybnik, Bielsko etc.) ma dostęp do Alfadiag'u? Bo muszę podpiąć i zresetować ustawienia, ale nikt w Tychach nie ma sprzętu do Alfy... ;(

No chyba będę, bo może wpadniemy w kilka aut zamiast robić spota w Tychach. Ale myślałem, że coś wcześniej wykombinuję... A puotek, masz złącze na gniazdo w komorze? (chyba 4 piny, nie pamiętam dokładnie), bo ja mam ten starszy typ...

RogerIZ28 oraz GrzesiuŻar na chwile obecna mam dostep do CDIFa (cos jak KTS tylko Polskie). Mozna nim miedzy innymi usunac wszystkie bledy, dokonac adaptacji itd. Mam wtyk nowy i stary. Jezeli wiec pod haslem reset ustawien rozumiesz wykasowanie bledow to mozemy sie umowic - moge podjechac do Rybnika. Pozdrowka.

Ps. alfadiaga mam, ale nie mam jeszcze kabla, dopiero zamowilem, czekam na paczuszke :-)

Ostatnia edycja:
RogerIZ28 oraz GrzesiuŻar na chwile obecna mam dostep do CDIFa (cos jak KTS tylko Polskie). Mozna nim miedzy innymi usunac wszystkie bledy, dokonac adaptacji itd. Mam wtyk nowy i stary. Jezeli wiec pod haslem reset ustawien rozumiesz wykasowanie bledow to mozemy sie umowic - moge podjechac do Rybnika. Pozdrowka.

Ps. alfadiaga mam, ale nie mam jeszcze kabla, dopiero zamowilem, czekam na paczuszke :-)

Cześć, ja potrzebuję zrobić diagnostykę silnika krokowego, AlfaDiag ponoć ma taką możliwość, dlatego szukam konkretnie tego:) Do standardowej diagnostyki itp mam Unidiaga

Będziesz 18'ego w Rybniku ze sprzętem? :)

No bardzo chętnie bym wpadł, niestety 3 lata temu zachciało się poświęcić wolne dni od pracy na ...studia:) i większość weekendów mam póki co załatwionych:I

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót