Szarpaki w Poznaniu - gdzie?

Youleck

Nowy
Auto
Lancia Delta III
Witam wszystkich,
Szukam informacji gdzie najlepiej podjechać na badania na samych szarpakach w Poznaniu? Potrzebuje diagnosty który będzie normalny i jasno określi gdzie mam luzy.

pzdr,

x

wydaje mi sie ze na każdej stacjii diagnostycznej sa szarpaki, przecierz niemusisz odrazu sprawdzać zbieżności itp. Sprawdzą co zechcesz.
Za kase wszedzie ci powiedza gdzie sa luzy

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich,
Szukam informacji gdzie najlepiej podjechać na badania na samych szarpakach w Poznaniu? Potrzebuje diagnosty który będzie normalny i jasno określi gdzie mam luzy.

pzdr,

Polecam stację diagnostyczną przy szkole zawodowej na ul. Szamotulskiej (wjazd od ul. Świt). Badanie mega fachowe, Panowie pozwalają wejść do kanału i nigdy nie chcieli ode mnie pieniędzy, choć proponowałem :)

Ja robiłem kilka razy przegląd w stacji kontroli przy ASO na Wojciechowskego (Piątkowo) to tak szarpał, że myślałem, że koła urwie. Więc chyba polecam, bo jak był luz na łączniku to zauważył i wskazał.

Pojechałem na stację na Omańkowskiej. Polecam wszystkim - zrobili szarpaki i test hamulców i nie wzięli za to ani grosza. Bardzo miła obsługa i fachowa ocena stanu zawieszenia. Rewelacja :-)

Amortyzatory
Powrót