• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Świece żarowe

• Autor wątku Autor wątku Beny
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Beny

Guest
Witam! Wyskoczyl mi dzis na komputerze blad swiec zarowych. Po przekreceniu kluczykiem na wyswoetlaczu wyskakiwal mi blad lecz po pewnym czasie gasl. Przed kazdym odpaleniem samochodu blad wyskakiwal. Teraz juz wogole nie wyskakuje, tak jakby nic sie nie stalo.
Wiecie co to moze byc? Spotkal sie ktos kiedys z podobna sytuacja? Co mam robic?
Pozdrawiam wszystkich!

Czemu błąd zaraz? Może kontrolka zajarzyła się bo się włączyły na dłuzej? Od dawna na nich jeździsz?

Masz po prostu spaloną którąś świecę - teraz jest cieplej to ibłąd nie wyskakuje, bo grzanie świec jest niepotrzebne. Jak będziesz jeździł ze spalona to później będziesz miał problemy z jej wykręceniem

Masz po prostu spaloną którąś świecę - teraz jest cieplej to ibłąd nie wyskakuje, bo grzanie świec jest niepotrzebne. Jak będziesz jeździł ze spalona to później będziesz miał problemy z jej wykręceniem

Popieram, ja miałem takie same objawy. Okazało się że jedna świeca była spalona.

Witam! Dzis rano odpalajac samochod blad sie znowu wyswietlil wiec swieca bedzie spalona. Auto jezdzi normalnie, nie ma zadnego problemu. Jestem posiadaczem tego auta od listopada 2008r i nie mam pojecia ile te swiece juz sa uzywane. Powiedzcie mi jaka swiece mam kupic? Pozdrawiam

Niemieckie Beru były fabrycznie montowane - wytrzymują bez problemu 100tys km

Amortyzatory
Powrót