• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Świece do 156 1,6

• Autor wątku Autor wątku darloss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

darloss

Guest
Witam... Mam małe pytanko odnośnie świec, kupiłem na allegro NGK ale nie jestem pewiem czy dobrali mi odpowiednie? tj. duże- NGK BKUR6ETB i małe- NGK CR7EKC ??? Jeśli są nieodpowiednio dobrane to proszę o odpowiedź jakie są prawidłowe,to je zwróce bądz wymienie, dodam że to nie są platynki tylko zwykłe za 200zł... Podam jeszcze nr aukcji-http://allegro.pl/item463150764_swiece_alfa_romeo_145_146_147_156_166_t_s_ngk_kpl.html ... Z góry wielkie dzięki...
Pozdrawiam...

Jak ja nie byłem pewny to wykręciłem te które miałem i spisałem typ jaki potrzebowałem.

Zalecane do 1,6 TS są:
NGK PFR 6B+
NGK PMR 7A
A kupując na llegro ryzykujesz zakup produktu chińskiego, który już niektórym ukręcił się pod kluczem...

na stronie iskry pojawily sie takie świece : Swiece ciekawe ile warte

No tak, ale Iskra oferuje w zamiennikach tylko duże świece, a co z małymi?

Maciek-156 napisał:
Zalecane do 1,6 TS są:
NGK PFR 6B+
NGK PMR 7A
A kupując na llegro ryzykujesz zakup produktu chińskiego, który już niektórym ukręcił się pod kluczem...

Co do allegro to masz racje :( widziałem gdzieś na forum takie ukręcone :( nie wiem tylko czy moge je wsadzić??? skoro mają inne oznaczenia???

ja na allegro kupilem komplet chempionow i nie ukrecily sie .i dzialaja niezle wiec nie narzekam.
pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót