• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

światło w popielniczce i zapalniczce

• Autor wątku Autor wątku Wili
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Wili

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS 155KM 1999r. + LPG Stag, AR 146 1,6 boxer 1995r. + LPG
Siemanko..

Czy w popielniczce i zapalniczce światło zrobione jest na stałe i włącza się razem z zapaleniem świateł? Do tej pory miałem tak uszkodzone te żaróweczki ze raz świeciły raz nie i myślałem że to wina krańcówki, ale rozebrałem całą popiołke i nic takiego nie ma więc piszę żeby się upewnić. W poprzednim aucie miałem tak że zapalały sie przy otwieraniu popielniczki.

pozdrawiam

Świeca po zapaleniu świateł pozycyjnych.

Amortyzatory
Powrót