• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Summer Cars Party 2011

Preston

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V
Bez tytułu.jpg

Myślę że ktoś się na to wybiera bo ja z chęcią jak nic nie będzie stało na przeszkodzie

http://www.summercarsparty.pl/

Ostatnią edycję dokonał moderator:
2 lata temu było w miarę, rok temu jak dla mnie porażka.. dlatego w tym roku średnio mnie tam ciągnie po poprzednim roku

no trzeba by ;) ..może jakaś lista i proponowane miejsce zbiórki ? ..tak aby
razem wjechać ..i najlepiej wcześnie żeby mieć jakąś lokacje w centrum ;)

..yhh ale to dopiero za kilka miesięcy :(

Nom jeszcze czas jest ale ja tylko tak dla przypomnienia o takiej imprezce :) bo zawsze jestem tam rekreacyjnie a nie ze wjazd autem na płyte wiec w tym roku moze sie uda to osiagnac :P

Nom jeszcze czas jest ale ja tylko tak dla przypomnienia o takiej imprezce :) bo zawsze jestem tam rekreacyjnie a nie ze wjazd autem na płyte wiec w tym roku moze sie uda to osiagnac :P

w zeszłym roku mielismy rezerwacje to moze i w tym sie załatwi :)

Pzdr

Proponuj orietacyjną liste juz zrobic żeby zaklepać sobie plac na płycie bo wiem że jest z tym ciężko gdzies w dobrym miejscu zaklepać plac. dlatego też trzeba sie pospieszyc

Na razie wcześnie, ale pewnie śląs się wybierze :) Do tej pory trzeba będzie zorganizować jakiś większy spot śląsk/małopolska etc.!

Ja się pisze na SCP i rezerwuje miejsce jeśli gdzieś będziemy stać :P
W tamtym roku niestety Alfa nawaliła przez co tylko "anonimowo" obejrzałem Wasze alfy :P No i w sumie pogoda też nawaliła ;/

Jeśli będziemy rezerwować miejsca to proponuje gdzieś bliżej środka/sceny :]

Wystartowały już rezerwacje dla klubów. " Na www.summercarsparty.pl w górnym prawym rogu należy kliknąć pasek rezerwacja klubu motoryzacyjnego. Później postępować wg. instrukcji. "

15zł pasażer/osoba piesza
20zł samochód z kierowcą

..takie są ceny w regulaminie SCP 2011

Hmmm my przylatujemy z wczasów 23 o 24 godzinie wiec jakby kto nas przenocował gdzieś na ślasku to bysmu jechali też:) chyba ze do Opola zjedziemy położymy sie i za godzinę wystartujemy na Katowice:)

Kolaś
Hannah
Tosia

Zaje....Nas omijacie hmmm cóż Opola nie kcecie tam:(

Aleś gościnny P4;)
Ale i tak będziemy ustalone juz najwyzej długo nie pospimy po przylocie:)

Amortyzatory
Powrót