• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

strona [url]www.alfa75.info[/url]

• Autor wątku Autor wątku WlodekzPoznania
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

WlodekzPoznania

Guest
strona www.alfa75.info

Od jakiegoś miesiąca przestała działać. Czy ktoś ma link do forum przy tamtej stronie?

Kiedyś mi ktoś podpowiadał jak oglądać zawartość stron, które wygasły. Jest do tego ponoć specjalny programik, który zapamiętuje wszystkie informacje, które kiedykolwiek przeszły przez www (zatrważające nieprawdaż?) i w ten sposób buszowałem po nieczynnej od kilku lat stronie carsfromitaly. Ale teraz nie pamiętam tej ścieżki, ani nie pamiętam kto mi ten link podał.

Amortyzatory
Powrót