• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[146] sterownik cent zamka

• Autor wątku Autor wątku remi200833
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

remi200833

Guest
mam taki problem bo mialem problemy z centralnym zamkien na pilota, wymienilem caly sterownik z pilotami od zamykania ale z tego co i powiedzial el. jest jeszce jeden ale gdzie moja alfa to 146

A co ten który wsadziłeś nie działa ??

sprawdzilem co jest nie tak i wyszlo ze w skrzynce bezpiecznikow jest przekaznik od centralnego zamka i na tych bolcach c sie wciska przekaznik jest el plytka z 3 przewodami ale one ida do sterownika centr zmka na pilota wiec musi byc winien przekaznik. mam takie objawy ze jak zamykam i otwieram kilka razy z rzedu to z 4 razy jest ok a pozniej tylko9 kierunki migaja .dopiero po chwili znowu jest wszystko oki

U mnie jest podobnie to winna przekaznika z czterema złączami które idą na sterownik ale juz dałem sobie spokój z tym . Jesli nie chce się zamknąć to trzeba przycisnąć najpierw guzik na pilocie "otwórz" i odwrotnie jak sie nie chce otworzyć przycisnąc "zamknij" a sterowników nawymieniałem sie ze cztery razy

sprawdzilem co jest nie tak i wyszlo ze w skrzynce bezpiecznikow jest przekaznik od centralnego zamka i na tych bolcach c sie wciska przekaznik jest el plytka z 3 przewodami ale one ida do sterownika centr zmka na pilota wiec musi byc winien przekaznik. mam takie objawy ze jak zamykam i otwieram kilka razy z rzedu to z 4 razy jest ok a pozniej tylko9 kierunki migaja .dopiero po chwili znowu jest wszystko oki
moim zdaniem nie jest tu winna elektryka a ktorys z zamkow nie rygluje lub chodzi za ciezko.

tylko ze mi zawsze\ otwiera drwi tylko nieraz jest problem zamknieciem ae gdy nie moga sie zamknac to wykladam ten przekaznik i wkladam go zpowrotem, i dziala to co jest nie tak

Miałem to w 155 poprawiłem luty na przekazniku od stykow i dziala super :)

Amortyzatory
Powrót