• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Stało się - zakochałem się w Alfie

• Autor wątku Autor wątku Lemon777
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Lemon777

Guest
Pewnego pieknego dnia pojechałem zobaczyć Alfę 166 z silnikiem 3.0....pochodziłem...popatrzyłem...ten etap zamknąłbym podsumowaniem: zauroczenie :D ...Następnie stało się...wsiadłem i pojechałem :lol: :mrgreen: :lol: Tak oto wpadłem w szpony miłości do Alfy :D Jeżdziłem Audi 2.8 i Oplem 3.0....ale tego to się nie da porównać :D ...wiem wiem....czeka mnie sporo różnych niespodzianek...ale to miłość :D ..więc już wybaczam :wink: Pytanie moje brzmi: Czy ktoś zna warsztat w okolicach Warszawy, do którego bez obaw mógłbym oddać swoja ukochaną w celu dokonania wymian niezbędnych....typu rozrząd, świece...itp...bo jak wiecie...nie oddam jej w niepewne ręce :D ...pozdrawiam (w końcu ze zrozumieniem :wink: ) miłośników AR :D

Dziekuje za wiadomość. Chodecka 1D w W-wie padła już od moich znajomych...widać, że coś w tym jest :wink: ... nie pozostaje nic innego niż zobaczyć naocznie :D

Raczej nie zostawjej tam auta bo pojedzie do innego warsztatu :wink:

75andrew155...masz jakieś przykre wspomnienia z tego warsztatu? :((( ...skoro tak...może znasz jakiś godny polecenia?

Ja tez gratuluje zakupu tego pieknego auta z tym wspanialym silnikiem :mrgreen: :mrgreen:

Areks dzięki :D ...jak do tej pory "wir w baku" nie przesłania mi radości z jazdy :mrgreen: :mrgreen:

Lemon777 napisał:
75andrew155...masz jakieś przykre wspomnienia z tego warsztatu? :((( ...skoro tak...może znasz jakiś godny polecenia?
Ja byłem w ty zakładzie ale kolega Mariano wiecej gada niż robi i zrezygnowałem z jego usług . mójwujo korzystał z jego usług i koleżanka z tego forum była policja i takie tam cuda mojemu wujowi też wywiózł samochód do innego warsztatu . Generalnie praktyki takie jak na Arkuszowej szkoda gadać bo zaraz podniesie się wrzawa. Ja korzystam z mojego kolegi warsztatu i ngdy nie było skuchy a nie jest on alfistą . Jeśli chcesz namiar to mogę podać

75andrew155....chciałbym zrobić po prostu dobrze to co muszę zrobić...jeśli tam gdzie byłeś zrobią mi rozrząd tak, abym nie musiał myśleć o tym, że za chwilę się rozsypie to chętnie dowiem się co i jak...a co do opinii o tamtym warsztacie...widze, że i policja miała co robić :roll: :roll: ..nie jest to najlepsza reklama :lol:

Nie wiem czy będzie Ci to pasowało cenowo, ale ja jeżdzę do Tom-Car (Perfect serwis) na ul.Klonowej w Opaczy Wielkiej-przed Jankami skręcasz w ul.Szyszkową i caaały czas prosto. Trzeba dużo wcześniej się umawiać, bo są naprawdę zajebiści i mają pełne ręce roboty. Już nauczyłem się nie oszczędzać na mechanikach :wink:

Sysio166 - dzięki wielkie za adres. Jak tylko zrobi się "normalna" godzina (jest czwarta :roll: :shock: :D ) ustalę sobie telefon do nich i dowiem się co i jak :D

Z mojej strony podaję Ci numer telefonu do tego zakładu gdzie ja robię swoją Alfinę 601255611 możesz się dowiedzieć co i jak.

Dzięki za telefony i adresy....pozostaje tylko się zdecydować :D Forum jest bardzo fajne...będę zaglądać tu regularnie :D

No to pochwal się tym cudem...foty zapodaj :D
Też tak miałem w momencie zakupu... i jeszcze mi nie minęło :mrgreen:

Własnie tak jest najczesciej. Wygląd przekonuje moze jeszcze niektórych nie do konca (mnie prekonał :!: ), ale po wejsciu do srodka i przejechaniu kilometra (zwlaszcza z takim silnikiem), jest juz po wszystkim :wink: :!:
ALFA HAS GOT YOU :twisted:

Olowek - święte słowa :D ...dokładnie tak było :D ...jak na razie...radio w tym samochodzie jest mi zupełnie zbędne - zagłusza silnik :mrgreen: ...Fota w avatarze to moja ukochana...jak zrobię coś więcej...zapodam z przyjemnością :D

Amortyzatory
Powrót