• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprzedam moją 75

• Autor wątku Autor wątku twinsparc75
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
twinsparc75 napisał:
http://moto.allegro.pl/item275352605_alfa_75_godna_uwagi_idealna_do_driftu_.html
Ciekaw jestem co to za cena za skrzynię i wymianę ?? dużo za niska

Kolega wołek powiedział że jest u niego skrzynia za 300 a ja napisałem, za skrzynie a nie wymiane. Jak ktoś chce to mu moge to zamontować, dla mnie jest to 8 godzin roboty (wyciągnięcie i założenie skrzyni). Auto tak czy siak oddaje po kosztach, jest dużo nowych części. Mnie już nie stać na to żeby przy niej dłubać.

Amortyzatory
Powrót