• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprzedałem

• Autor wątku Autor wątku goro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

goro

Guest
Witam
Sprzedałem swoja 145! i juz mi jej brakuje! NA pewno kolejne auto to bedzie Alfa! Tylko kiedy?:( Wiec PAnowie zegnamy sie ale mam nadzieje ze nie długo bede.
Pozdrawiam Goro

nie ma sensu się żegnac, ja nie mam już Alfy ale pisuję na tym forum bo byc może będę w stanie komuś pomóc :wink:

I o to chodzi nieważne czy masz Alfe czy nie nieważne czy masz wogóle auto jeśli kochasz Alfe jak Romeo to jesteś tu mile widziany. :wink:

Amortyzatory
Powrót