• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[146] spryskiwacze

• Autor wątku Autor wątku bartekp21
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bartekp21

Guest
Witam,
od jakiegos czasu mam problemy ze spryszkiwaczem przedniej szyby czasem jak wsiadam do zimnego auta to działaja a po przejechaniu jakiegos odcinka przestaja dzialac albo jade jakies 100km bez spryskiwaczy wysiade zgasze silnik i siadam po jakims czasie( kilkanscie minut do 2-3 godz.) i bez problemu działaja a poźniej znów nie chca spryskiwac.
w czym moze byc problem??

juz wiem co bylo winą trójnik padł i musze sie wstrzymac z jazda do wtorku:/

U mnie jest to samo. Jutro jadę do mechanika i zobaczymy co poradzi.

Ja mam tak u siebie ze zmienialem plyn na zime i pompka dziala (slychac ja) a plyn nie leci-co moze byc ?? cos zamarzlo:)

Amortyzatory
Powrót