A ja wam powiem ze moja Bella która ma 14 latek , od 12 lat (czyli odkąd wpadła w ręce mego brata potem moje ) nie widziała rąk mechanika .
Jak dla mnie mechanicy to Parta*** , zrobią Ci wszystko na ochrzan zęby tylko podziałało i tyle , a tak samemu to sobie człowiek posprawdza parę innych rzeczy , poczyści wymaluje , nasmaruje wszystko dokładnie itd. - i w tedy jest to zrobione elegancko .
Odnośnie wymiay zawieszenia

, to aby wymienic amortyzator to trza ci jak masz kanał to tylko lewarek i klucz 19 albo 22 nie pamiętam dokładnie

i zajmie Ci to ja wiem 30 min

.
A do tego nie róznego stania , wątpie zeby to było od obciązenia bagażnika bardziej bym powiedział że ja bym skontrolował wachacze moze masz te łozyska jakoś wychlastane .
A na uboczu , wiem ze to abstrakcja , ale zobacz jaki masz stan poduszek pod tylną belką , bo moje przegniły i guma się rozlazła - ale nie widziałem w sumie jakiegoś siadania .
A co do sprawdzania Amorów , to powiem tak

ja mam w swojej oryginalne które mają juz 14 lat ( chodzi mi o tył ) nie wiem , ale to chyba fenomen i są eleganckie

. Ale chciałem poruszyć sprawę sprawdzania amorów , jak mozna sprawdzić amory jak dupa samochodu jest nie obciązona ? Zastanawiał się ktoś ? Zeby była dobra kontrola to nalezało by wsadzić do bagażnika coś aby go konkretnie obciązyć , bo jak samochód jest pusty to co tam ma ten pomiar wykazać ?
Jak będziesz potrzebował jakiś zdjęc z tylnego zawieszenia to daj znać bo belkę tylną wymieniałem + regeneracja kazdego jej elementu . ( obecnie przednie sanki wymieniam + regeneracja )