Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nowe Eibachy na stronie producenta masz za 636zł ja do swojej wrzuciłem gdzieś w czerwcu jak pękła mi sprężynka najpierw miały być Apexy,ale zbyt długo trzeba było czekać na przesyłke. Na eibachach auto zdecydowanie lepiej sie prowadzi i nie jest za twarde także polecam wizualnie u mnie dużo się nie zminiło bo sprężynki -35 a auto siadło jakieś 28mm,ale nie chacze na progach. Co do MTS-a jest wielu użytkowników na forum i nie tylko którzy lataja na takich sprężynkach bądź gwincie i chwalą sobie. Mój kompel ma gwinta MTS-a w polówie 6N i chwali również sobie.Hej.
Ma ktos w swoim aucie?
Jaka twardosc?
Bede wdzieczny za opinie.
ja mam zawieche mts -35 i powiem ze na 17 jest twardo. na 15 mniej. załozyłem je na wiosne. w tygodniu jade na przegład ale sie cos mi wydaje ze tyl sie posypał bo siedzi opona na styk z nadkolem a przód ma jeszcze duzy przeswit
Na 17 raczej z zasady twardsze zawieszenie się wydaje, bo i profil niższy.
Tu masz stronke,ja latam na 225/40/18Jeżeli rzeczywiście za Eibachy trzeba zapłacić 640, to rzeczywiście nie ma tragedii.
- - - Updated - - -
Hej, na której stronce są te Eibachy za 636 zł i która to seria ma być ?
Nie wiedziałem,że masz SWOki ale ja patrzę na sprężyny do 9-ki.
Z tego co widzę nie ma na stronie producenta sprężyn do SW w cenie 636 zeta.