• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkanie przedświąteczne Kraków

• Autor wątku Autor wątku Kosiar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kosiar

Guest
Co prawda trochę jeszcze zostało ale lepiej ustalić wszystko wcześniej , proponuję zorganizować spotkanie takie przed świętami Bożego Narodzenia daty jakie wchodzą w grę to : 13lub 14 grudnia (sobota lub niedziela) oraz 20i 21 grudnia (też sobota lub niedziela) spotkanie jak zawsze w godzinach obiadowych czyli 12-15 to można dogadać rzecz jasna. Wstępnie ilu by było chetnych :)
W Krakowie zawsze się zjeżdżało nas ponad 20 więc myślę że na "opłatkowym" spotkaniu frekwencja też dopisze :)

Jestem za. Ja byłbym za 14 grudnia(niedziela) bo później przed samymi świętami to już troche zamieszanie. Miejsce jak zwykle to samo- parking Multikina.
P.S- Jak zwykle, jak się uda( :D ) to zabiorę tatę i wujka bo ostatnio nie dał rady.
Pozdrawiam

no z tym 20-21 to fakt może być zamieszenia bo pełno ludzi pod sklepami przed świetami drogi powoli będą się korkować itd no ale zobaczymy

13-14-15 mam sesje. 20-21 bez problemu o kazdej godzinie

Choc moze uda mi sie wyrwac 13, 14, lub 15 :)

Ale bardziej za 20-21 grudnia :)

Sesja w połowie grudnia?:P Mi 20-21 nie pasuje - wracam do domu w piątek pomóc rodzicom. A z kolei nie jestem ... wierzący? Także z tym opłatkiem to tak ciężko widzę. ;) Moglibyśmy się powygłupiac na jakimś dużym placu, tylko gdzie taki znaleźc?

bimski cwaniak bo ma tylny napęd to mu sie na wygłupy zebrało ale czemu nie :mrgreen:

14 - 15. I mam nadzieję że nie pod jakimś marketem tylko knajpka na uboczu.

no w sumie to też bym się bardziej skłaniał na 14.XII bo 21 to już spory ruch będzie ( zwłaszcza na KRK bo w góry będą ludziska jechać na Swięta )
i co do tego żeby nie pod marketem tez się zgadzam - bo na bank będzie tłok
bimski - ten "opłatek" to tylko taka nazwa , modlić się na pewno nie będziemy :mrgreen:

a moze by ak cos w katowicach tez sporo by nas było
ewentualnie m1 czeladz tam jest taka fajna knajpka obok bp :) kiedys tam sie spotkalismy i było bardzo przyjemnie
potem na pogorie sie poslizgac jak snieg oczywiscie będzie :)
co wy na to ?? poco zaraz do krakowa .

Zeby nie bylo ze jakis lewy jestem, to pasuje mi kazdy termin :P i powyglupiac sie tez mozna :D bedzie juz nowa zawiecha z przodu, wiec czemu by jej nie przetestowac :D

Czy za każdym razem ktoś się musi wyłamywac, że nie pasuje mu jakieś konkretne rozwiązanie? ;) Spot jest w zasadzie dobrowolny, oczywiście że im nas więcej, tym lepiej, ale jeśli ktoś nie będzie mógł, to świat raczej się chyba nie zawali, prawda? :)

ja jestem za, na pewno się pojawię po długiej nieobecności spowodowanej pracą...
mi pasuje każdy termin najlepiej aby to była sobota :D

EDIT:
i oczywiście Kraków ;)

Kraków zostaje zawsze nas tam było dużo i to takie miejsce że każdy z gór i ślaska może w miarę dojechać a więc nie będziemy zmieniać

Kosiar, swiete slowa :P sam wiesz ze do Krakowa zawsze warto przyjechac :D zawsze mozna ze szkopskimi 90 kucykami powalczyc :D

mrutyna nawet nie mów że robisz w straży miejskiej w KRK hehe :mrgreen:

pewnie do Krk zawsze warto przyjechać chodźby na SUBWAY-a :wink:

Kosiar napisał:
mrutyna nawet nie mów że robisz w straży miejskiej w KRK hehe :mrgreen:
Kosiar no co Ty :D znalazłem na necie emblemat to sobie dałem :D bardziej mi się Twój avart podoba ale nie będę kopiował :D

może z Cze-wy też byśmy się wybrali... 14-15, 20-21 bez różnicy. Tak 50/50 co do mojej obecności. :-)

Amortyzatory
Powrót