• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

madmax-y

Nowy
Auto
AR166 2,0TS.;HS VT600;AR 145 1.4 Bx Była
Witajcie alfaholicy z Żywiecczyzny i okolic .
Wiem , temat taki był już kiedyś zakładany i niestety umarł chyba śmiercią naturalną. Teraz , kiedy jest nas coraz więcej , może warto było by się spotykać choć raz w miesiącu w Żywcu. Zapoznać się ,pogadać i pooglądać nasze belle. Zdaję sobie sprawę, że do Bielska nie każdemu chce się jechać , czasem może za daleko. Ale do Żywca ? Możemy się umówić w jakimś miejscu , gdzie można by było również usiąść ,wypić cole lub co kto woli :)Jeżeli jesteście zainteresowani spotami w Żywcu to czekam na propozycje , gdzie i kiedy możemy się spotkać .Mam nadzieję , że temat nie umrze jak poprzedni .Fajnie było by zapoznać nowych alfaholików z rej. SZY......, bo machamy sobie mijając się na drodze a tak na prawdę to się nie znamy. Może warto to zmienić ?

Pozdrawiamy madmax-y

madmax napisał:
machamy sobie mijając się na drodze a tak na prawdę to się nie znamy
Wypraszam sobie, wypiłem przy was kiedyś łyk piwa! Ale chętnie się z wami znowu zaprzyjaźnię, za ten kolejny kawałek pysznego ciasta.

madmax napisał:
Możemy się umówić w jakimś miejscu , gdzie można by było również usiąść
Ogródek sołtysowy? Hehe, nie no, żartuję…

Zakładając taki temat musicie się teraz podjąć organizacji. I to jeszcze w taki sposób, by panicze z BB się nie obrazili (uwaga, mogą wrócić demony przeszłości i ostra spina z żuwikiem!:P). Albo, by również sami czasem do nas wpadli.
Uważam, że raz w miesiącu można by było się z siebie pośmiać. Duży parking jest pod „Orchideą” na wesołej.

Wypraszam sobie, wypiłem przy was kiedyś łyk piwa! Ale chętnie się z wami znowu zaprzyjaźnię, za ten kolejny kawałek pysznego ciasta.

Ogródek sołtysowy? Hehe, nie no, żartuję…

Zakładając taki temat musicie się teraz podjąć organizacji. I to jeszcze w taki sposób, by panicze z BB się nie obrazili (uwaga, mogą wrócić demony przeszłości i ostra spina z żuwikiem!:P). Albo, by również sami czasem do nas wpadli.
Uważam, że raz w miesiącu można by było się z siebie pośmiać. Duży parking jest pod „Orchideą” na wesołej.

Quattro nie chciałam nikogo obrazić .Nas "starych" chyba nie trzeba jakoś motywować do tego aby się spotkać .Chodziło mi o nowych .
Dlaczego z BB mieli by się obrazić ? przecież tam już na spotach prawie pustki , jeżeli będą chcieli do nas zawitać to przyjadą ,tak jak my jeździmy.
A co do miejsca to , to co mówisz też fajne ,my myśleliśmy o parkingu obok basenu ,tam przy pizzerni(nie wiem jak się nazywa) ,no i może być np.sobota lub niedziela po południu lub pod wieczór .To wszystko jednak jest do dogrania .Zobaczymy , pożyjemy co z tego wyniknie.
A ciasto na pewno będzie ;)

(uwaga, mogą wrócić demony przeszłości i ostra spina z żuwikiem!:P)

Jak zaś pojedziesz w inne miejsce niż ustalone na forum a potem będziesz darł nosa że byłeś pierwsiejszy to może i na kogoś ciekawszego się natkniesz niż ja ;)

przecież tam już na spotach prawie pustki

O wypraszam sobie! Raz na rok przyjechali w noc zakupów i od razu krytykanctwo :P Było przyjechać tydzień wcześniej, był ponad pełny komplet ;)

Grzesiu , szkoda , że jesteś taaak daleko :( przyznaj sam , jakieś pół roku temu , bywało nas naprawdę dużo i to co piątek:P

Ostatnia edycja:
Andrzej pomysł fajny , ale nam chodzi o to aby się najpierw spotkać może w Żywcu. A później , możemy robić sobie wypady po okolicach.
Zobaczymy , co z tego wyniknie , ile osób będzie zainteresowanych:confused:
Proponujemy pierwsze spotkanie:
-25 maja(niedziela) lub
-31 maja(sobota) lub
-1 czerwca(niedziela) o godz.17-tej parking przy basenie w Żywcu
.
Określcie się który termin jest najlepszy.

jestem za, ale wedlug mnie parking pod LS zajety do oporu zawsze w sobote/piatek wieczorem - predzej przed KENDO. ale jak wygodniej

przydalo by sie wkoncu spotkac kogos kto jezdzi alfa tymbardizej ze pare osob mnie juz w regionalnym pozdrawialo...

pozdrawiam kierowca niebieskiej SW

Witaj Giddens. Jeżeli Twoja niebieska SW jest jedyną taką w okolicy, to nie raz widziałem Cię w Żywcu. Masz ładny, mocno przyciągający wzrok samochód. Pozdrawiam.

wydaje mi sie ze chyba jedyna u nas w takim kolorze, wiem ze gdzies na slasku taka jeszcze jezdzi bo ktos mi kiedys wspominal.

ja powinieniem byc, ale nie obiecuje.

przy okazji jak by ktos chchial 18" kola to mam do sprzedania/zamiany na 17"

pozdrawiam

Nie obiecuję na 100 % , ale jest duża szansa, że Was rodzice odwiedzę :D

Córcia :)jak dawno Cię nie widzieliśmy . Będzie nam bardzo miło ;)

do ktorej planujecie siedziec ? bo nie wiem o ktorej bede wracal i czy zdarze...

madmax-y wyslij mi na priv nr kom jak bede wracal zadzownie upewnic sie ze nie rozjechaliscie sie do domow

pozdrawiam

do ktorej planujecie siedziec ? bo nie wiem o ktorej bede wracal i czy zdarze...

madmax-y wyslij mi na priv nr kom jak bede wracal zadzownie upewnic sie ze nie rozjechaliscie sie do domow

pozdrawiam

Wszystko zależy ile nas będzie i jak sytuacja się rozwinie :)
PW poszło.

Amortyzatory
Powrót