• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot SOSINA

Sebek9

Nowy
Auto
AR 145 1.4 TS
Witam postanowiliśmy z kolegą zorganizować jakiś spocik, który wstępnie miałby się odbyć nad zalewem Sosina w Jaworznie. Oczywiście wszelkie propozycje są mile widziane.

Organizatorzy:
Sebek9 tel. 691515179
Dejot tel. 662288045

Plany wstępne są takie że 3 maja (sobota) spotykamy się na parkingu Fashion House o godzinie 14:00 i o 14:15 po przywitaniu oraz odpowiedzi na ewentualne pytania dotyczące dalszych planów ruszamy wszyscy razem z parkingu w stronę Sosiny. Przed godziną 15 powinniśmy być na miejscu, wjeżdżamy na parking od strony domków.
Na miejscu planujemy zrobić grilla (prowiant we własnym zakresie).

Parking Fashion House:
https://www.google.pl/maps/dir//50.2...!1m0!1m0?hl=pl
Sosina, miejsce docelowe:
https://www.google.pl/maps/dir//50.2386225,19.326831/@50.2386584,19.3268417,350m/data=!3m1!1e3!4m3!4m2!1m0!1m0?hl=pl

Lista osób biorących udział:
1.Dejot
2.Sebek9
3.Izane
4.marcin.sc (nie pewny)
5.madmax (nie pewny)
6.Pietropili
7.Kamillll
8.jasiu 145 (nie pewny)
9.bocik
10.rob146 (nie pewny)

Jeśli ktoś ma jakieś inne koncepcje co do miejsca spotkania, atrakcji dodatkowych proszę o wiadomości w temacie.
Kto jest chętny wpisywać się w temacie.
Pozdrawiają, Sebastian i Michał.

Ostatnia edycja:
jeżeli wypad majówkowy się nie przeciągnie to zawitamy... ale zbiórkę pod FH sobie daruję (pewnie jak większość)...

no i bocian potrzebny - ktoś przecież musi dowód dać panom policjantom :D a on już układy z nimi ma...

(jak będziem to oczywiście tradycyjnie widełki i kawałek jabłonki/olchy na ognisko się znajdzie)

konkretnie wypowiedzieć się mogę na dniach

pozdrowionka

Wstępnie jestem, lubię spoty grilowe na sosinie :D

Ale ominę raczej spotkanie na FashionHouse (tym którzy nie wiedzą jak trafić na Sosine lepiej niech na to spotkanie pod FashionHouse pojadą) :D

Zapomniałem dodać: Będę jeśli Alfa się nie popsuje :lol:

Ostatnia edycja:
Ja niestety jade na spota nad jezioro zywieckie ;) zapraszam jesli ma ktos ochote :p

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Ja niestety jade na spota nad jezioro zywieckie ;) zapraszam jesli ma ktos ochote :p

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Czy jest coś o czym nie wiem ? jakoś nie widziałem tematu na forum . Acha pewnie znowu na fejsie , no to sorry ale my na tym czymś nie istniejemy . Miłej zabawy.

Jeżeli tylko nie pójdę do pracy :((niestety) to wybieramy się do Sosiny .

Magda i Ja również będziemy.Ale jak większość dotrzemy już na miejsce. Spod Fashionhousa na Sosinie nie jedzie się aż 45 minut, da rad szybciej. No chyba, że ktoś jedzie na wstecznym :D
Pzdr.

jak przeżyje roczek syna to przyjade lub przyjedziemy :D
dawno facjaty grajka izanego nie widziałem :p

Witam Wszystkich.Mam nadzieję, że dotrzecie na spota!Co do grilla to jednego zabieram(bo więcej nie mam) oraz 2 worki węgla.Fajnie, jeżeli była by taka możliwość, ktoś z Was wziął by jakieś "PALENISKO", bo z jednego ciężko będzie wyżywić tyle wygłodniałych "MORD":D. Co do pogody to podobno ma padać, ale nigdy nic nie wiadomo:). Pozdrowienia.

Ostatnia edycja:
Temat zaktualizowany, cieszę się że tyle chętnych.. to mój pierwszy spot ; )
Grila i węgiel biorę ja i Michał też chyba ma wziąć także myślę że źle nie będzie.
Do zobaczenia w sobotę ; )

Ajdacho nic tylko zorganizować Kolejnego grila w Rabsztynie z ukraińskim specyfikiem. Magda napewno się ucieszy :D

Ajdacho nic tylko zorganizować Kolejnego grila w Rabsztynie z ukraińskim specyfikiem. Magda napewno się ucieszy :D

bocik Rabsztyn będzie jak co roku:)
Madzi obiecałem krajową oferte bo ukraina źle na nią działa:lol:

milusiego grilowania

bocik Rabsztyn będzie jak co roku:)
Madzi obiecałem krajową oferte bo ukraina źle na nią działa:lol:

milusiego grilowania

Rabsztyn to obowiązek ;) i tylko w "klimacie krajowym":P

My dziś odpadamy , u nas zimno jak diabli , raptem +5 stopni , co chwila kropi .
Bawcie się dobrze .

Amortyzatory
Powrót