• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot sobota 31.05 Krematorium godz. 17.00

• Autor wątku Autor wątku Rosik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Rosik

Guest
Nie wiem jak Wy, ale ja się za Wami już stęskniłem :mrgreen:
więc proponuję spotkanie na Krematorium o 17 w tą sobotę.

Póżniej podam ile trzeba by płytek przynieść żeby zdjęcia pozgrywać.

Daniel, dasz radę laptopa przytargać?

El Bobrito, Tobie albo wyślę płytki pocztą, albo osobiście przytargam :D (możliwe że będe w okolicach Gorzowa)

Rosik pewnie że dam rade , mam taki wielki kufer przecie :mrgreen:

Naładujcie baterie w laptopach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bo płytek będzie troszkę wypalanych :P :P :P :P

Kucyk ,spokojnie spokojnie , ewentualnie akumulator mam w bagarku jak sam widziałeś i to bolszy :lol:

acha, Kubas przywieź flagę dla wojsawa :)
w razie czego to sie weźmie gwóźdź i samemu wydrapie zdjęcia na tych płytkach :mrgreen:

Również zabiorę lapka i płytki... sądzę, że 1.5h na baterii wystarczy...

hehehe Adamo, dzis przegladałem fotki bobryta i prawie sie popłakałem ze smiechu z Twojej miny jak siedzisz na gorącym popiele :DDD

Widzę,że będzie nie złe poczucie humorku na spocie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a mnie nie bylo :( i Kasiuni też :(

mam nadzieję że na następnych już będziemy

(Rosik - gazownik)

oj pikero biedactwo, nie dojechałeś?? ojojoj... ja wiem, te dzisiejsze ceny paliw potrafią człowieka skutecznie unieruchomić :roll: :twisted:

Rosik dorwał V-ke to na trasie lubił piłować obroty :twisted: :twisted: :twisted:

i co z tego skoro cały czas gdzies z tyłu za mna byliscie hehe :twisted:

bo rosik jechał jak p...a wujek by siedział za kółkiem nie byłoby tak słodko :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pikero nic mi nie mów... od Twojego zaufanego cudownego Radka auto kupiłem i pierwsze co dziś rano zrobiłem to dolałem 4 (słownie cztery) litry oleju :shock:

Więc jakby wujek siedział za kółkiem to wracalibyśmy na lawecie :roll:

ajć by były dopiero jaja :roll: :roll: :roll: ale Rosik dojechałeś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rosik napisał:
pikero nic mi nie mów... od Twojego zaufanego cudownego Radka auto kupiłem i pierwsze co dziś rano zrobiłem to dolałem 4 (słownie cztery) litry oleju :shock:

Więc jakby wujek siedział za kółkiem to wracalibyśmy na lawecie :roll:

To coś ty kupił frytkownice? że tyle oleju wzieło !!!!!!

Amortyzatory
Powrót