Spot lokalny Tychy-Pszczyna 21lipca

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paweł156

Guest
Tak jak juz pisalem w ogolnym temacie, proponuje zlocik ze zwiedzaniem browaru tyskiego (około 2godz), przejazd do Promnic (miedzy Tychami a Pszczyną) zobaczyć zameczek mysliwski, jakas kawka, ciacho i do Pszczyny dla chetnych połazić po zamku i po parku pszczynskim, jedzonko przewiduje w knajpie chyba ze chcecie grilla, jesli grill to nad jeziorem w Tychach.
Niestety browar jest czynny od poniedziałku do soboty wiec spot trzeba bedzie zrobic w sobote lub w niedziele i odpuscic sobie zwiedzanie browaru a w zamian mozan zobaczyc Kubice w knajpce przy piwie i jakiejs zakasce, jesli wiekszosci nie bedzie pasowała sobota, ale narazie ustalmy ze spot bedzie w SOBOTE 21lipca.
Prosze o wpisanie sie listy chetnych bo bede musiał potwierdzic w browarze ile osób bedzie, wstęp i piwo gratis dla wszystkich. Dopiszcie tez czy sobota czy niedziela Wam pasuje, wygrywa wiekszosc :)

Acha, proponuje godzine spotkania na 13tą.
Lista uczestników:
Rafał
Mariusz i Mirka
Wisiol
DDEvil
AR_33
Rufiki
Rafał156
Roberto147
Grzegorz83
Ferrari-1
Rafjan
Paweł156
plus osoby towarzyszące, a moze ktos jeszcze sie skusi? :)

Dobry pomysł ,ja sie pisze na 95%

Ja tez bede na 95%. Nie wiem tylko czy sam czy z kims. Termin jest mi obojetny, pasuje i sobota i niedziela

Polecam zwiedzanie browaru w Tychach, warto! Tylko trzeba zadzwonić i zarezerwować termin. :D

Pozdro
Dugi :)

ja w sobote na rano robie wiec jak cos to dojade troszke pozniej ale przyjade tez nie wiem czy sam czy z moja zaleznie od terminu

Cześc! Do Poznania 400 kilosów pojechałem! To do Tych lub Pszczyny, pojedę tym bardziej.

Super, szykuje nam sie spory zlocik :mrgreen:
Szkoda Korczu ze Was nie bedzie, no ale na wakacje tez trzeba jechac :) udanego urlopu!
czekam na dalsze zgłoszenia! :)

a mnie Pawel jak mozesz to daj nr telefonu na priva bo w sobote do pracy ide ale zaraz po pracy wsiadam w auto i przyjezdzam tylko bede musial dokladnie dowiedziec gdzie :mrgreen:

A może ktoś poda jakieś bliższe informacje na temat spotu bo Pyry nie wiedzą jak sie pozbierać :roll: :wink: :D

Pawle mysle ze chodzi o to aby podsumowac co gdzie i o ktorej,My jutro jadziemy do Bułgarii i niestety zobaczymy sie dopiero na zlocie w BB.

pozdrawiamy :D

A ja tak jak pisalem jak tylko wyjde z pracy to odrazu zadzwonie zeby sie dowiedziec gdzie was szukac i napewno dojade :mrgreen:
Pozdrawiam

Juz wszystko pisze, spotkanie w sobote o 13tej na stacji BP obok KFC na skrzyżowaniu Oświecimskiej i Katowickiej, obok jest tez salon Peugeota Mariocar. Tak jak planowalismy zaczynamy od browaru a potem smigamy do pszczyny, w pszczynie jakas knajpka i troche staroci do zobaczenia typu zamek, park i jesli beda chetni to skansen ze starymi chatami wiejskimi z XVIII i XIXwieku, wejscie 5zł od osoby. Wejscie na zamek w pszczynie 12zł normalny, 7zł ulgowy. W razie pytan piszcie :)

Udanego urlopu Korczu!!! :)

Amortyzatory
Powrót