• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot Kraków

• Autor wątku Autor wątku mrutyś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mrutyś

Guest
witam wszystkich:)
ma ktoś może ochotę na jakis spocik krakowski koło połowy listopada??
np. 11 jest wolne więc można by było coś pomyśleć w tym temacie:)
można by też zrobić zamiast samego Krakowa to Kraków ze Śląskiem.
Co wy na to??

Ja chetnie ale dopiero 16 listopada laduje w KRAKUwszystko co po 16 jest spoko i melduje sie na kazdym spotkaniu.Ale pewnie lipa bedzie:(((

Tacka napisał:
Ja chetnie ale dopiero 16 listopada laduje w KRAKUwszystko co po 16 jest spoko i melduje sie na kazdym spotkaniu.Ale pewnie lipa bedzie:(((
Tacka czemu ma być lipa?, myślę że jak ten spocik 10.11 wypali to póżniej będzie jeszcze więcej takich imprez :DDD

lipa bo mnie nie bedzie ja dopiero 16 laduje w krk na plycie im Jana Pawla POZDRO

Tacka napisał:
lipa bo mnie nie bedzie ja dopiero 16 laduje w krk na plycie im Jana Pawla POZDRO
co się odwlecze to nie uciecze na pewno po 16.XI też będą spoty no chyba że 16.XI popołudniu jakiś koniec świata jest przewidziany :|?: :|?: :|?: :|?: :|?: :|?: :|?:

KONIEC SWIATA MOZE NIE ALE CHODZI O TO ZE JA GENERALNIE TYDZIEN MAX 2 JESTEM W MIESIACU W POLSCE I NIGDY NIE MOGE TRAFIć i to jest cholera koniec swiata teraz bede od 16 do mam nadz 30 i potem swieta od 14 grudnia do 4 stycznia POZDRO

EDIT: Bizon ty to wogole czym jezdzisz? Faktycznie MASERATI jak tak to koniecznie trza sie spotkac.POZDRO

EDIT:OOOOOOOOOOOOOO K.....stary ty na prawde masz....o ja masakra teraz znalazlem i zaniemowilem k...a mnie nie bedzie 11 na spocie musimy sie jakos umowic spotkac pogadac i takie tam...POZDRO

Tacka,
Idź w Krakowie za głosem serca. My ten głos słyszeliśmy dziś, bo Bizon odpalił i nie żałował.
A serce to Maserati ma wspaniałe.. :mrgreen:

no to pieknie dzwony koscielne przy niedzieli chyba mialy glupie miny slyszac takie dzwieki? no nic bede szukal. a wogole jak bylo????????????????????????????ile slicznotek bylo?????????????????????????????

Amortyzatory
Powrót