• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot Jastrzębie 25.04.2009 Ślub AR_33 i Lidki

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paweł156

Guest
Jak juz pewnie wszyscy wiedzą 25.04, AR_33 zostanie zaobrączkowany, proponuje zrobić liste chętnych na wsparcie naszego dobrego kolegi i zrobienie mu pięknej kolumny Alfek w wiosennej atmosferze.
Dopisujcie sie :)

1. Paweł156

Oczywiście będę :)

1. Paweł156
2. fr33 (jak się dobrze poukłada)
3. patryk_wey

Moge zorganizować jakies miejsce żeby potem po wszystkim nie porozjeżdżać się do domów i posiedzieć gdzieś razem .

Ja z Kate oczywiscie tez bedziemy jesli tylko nic zlego nie wyskoczy.
Musze tylko poszukac wsrod ziomali z bloków kogos z fajnym golfem II :P I zeby mial niebieskie neony i tube w bagażniku :P no i duze kostki na lusterku i misia na siedzieniach :D

Slyszalem ze AR_33 takie fury lubi najbardziej wiec zrobie mu przyjemnosc :P:P:P

1. Paweł156
3. patryk_wey
4. Kate i Fred
5. Ferrari-1

Może niech każdy co sie dopisuje aktualizuje liste, nikogo nie pominiemy i będziemy na bieżąco :)

jo chyba tyż,narazie na 80%

Musze tylko poszukac wsrod ziomali z bloków kogos z fajnym golfem II

Może by sie udało załatwić VW Polo,taki fajny czerwony ,to bych nim przyjechoł.Ramki przełoża.Ale narazie to nic pewnego.

Ostatnia edycja:
z chęcią bym się wstawił , ale że nie mam alfy to aż głupio będzie wyglądać :)
zróbcie fajną kolumnę tak jak zawsze ;)

1. Paweł156
3. patryk_wey
4. Kate i Fred
5. Ferrari-1
6. Peteja_43
7. poutek
8. Rafał_1974
9. Adam$72 (80%)
10. sław (postara się)
11. Krzysiek866

A co macie ochote później robić, bo moge zarezerwować miejsce dla nas w Pubie gdzie robią zajeb... pizze :) No i mają spory parking gdzie powinniśmy się pomieścić.
Dajcie jakąs propozycje.

Siema! Patryk a może do Centrum jest dużo miejsca w bilarda można pograć a co do jedzenia to można zamówić te zapiekanki co ostatnio jedliśmy u Was zajeb... były albo pizze jak kto woli ?!!

co do kolumny to się pisze jak najbardziej.. :D
co do spotkania po kolumnie jestem za.. za zapiekanką :P

1. Paweł156
3. patryk_wey
4. Kate i Fred
5. Ferrari-1
6. Peteja_43
7. poutek
8. Rafał_1974
9. Adam$72 (80%)
10. sław (postara się)
11. Krzysiek866

A co macie ochote później robić, bo moge zarezerwować miejsce dla nas w Pubie gdzie robią zajeb... pizze :) No i mają spory parking gdzie powinniśmy się pomieścić.
Dajcie jakąs propozycje.
patry jo pisol jak dom radę bo nie jestem pewny na 100% bo ojciec moze urodziny w tym dniu robic .ale postaram sie zjawic

Peteja_43 nie doczytałem - przepraszam. Teraz zwiększam uwagę :)

1. Paweł156
3. patryk_wey
4. Kate i Fred
5. Ferrari-1
6. Peteja_43 (postara się)
7. poutek
8. Rafał_1974
9. Adam$72 (80%)
10. sław (postara się)
11. Krzysiek866
12. loki