Spot Diagnostyczny Warszawa

• Autor wątku Autor wątku cupix
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cupix

Guest
Witajcie. Wprawdzie jestem nowy na tym forum, ale na wstępie miałbym kilka pytań co do mojego AR. Jest to 166 2,4 JTD MY'04 !? Tutaj właśnie zaczynają się pytania: podpięcie pod komputer, ogólna diagnostyka mojego auta. Trochę o nim poczytałem, ale to kropla w morzu... :( W związku z czym: czy jest ktoś chętny na spota w Warszawie na początku następnego tygodnia?

Wiesz, mi nie chodziło o spoty na Cargo, bo wybacz, ale mam trochę bardziej wymagającą grupę do ścigania... Chodziło mi o zwykłe spotkanie np na jakimś parkingu naziemnym/podziemnym, aby pogadac chwilę z użyszkodnikami najlepiej 166 w kaszlaku. Chodzi mi o prady i tym podobne tematy

Wiesz, mi nie chodziło o spoty na Cargo, bo wybacz, ale mam trochę bardziej wymagającą grupę do ścigania... Chodziło mi o zwykłe spotkanie np na jakimś parkingu naziemnym/podziemnym, aby pogadac chwilę z użyszkodnikami najlepiej 166 w kaszlaku. Chodzi mi o prady i tym podobne tematy

Ostatnia edycja:
Ale się ubawiłem z tej "grupy do ścigania" hehehe.
Ustawiają się na Cargo bo jest ładna pogoda, parkują samochody i rozmawiają o Alfach. Wymiana poglądów i informacji.

Ale się ubawiłem z tej "grupy do ścigania" hehehe.
Ustawiają się na Cargo bo jest ładna pogoda, parkują samochody i rozmawiają o Alfach. Wymiana poglądów i informacji.

To aż tak źle bywa? Na tym się kończy Wasze ściganie na Cargo? To faktycznie nieźle :cool: W sumie byłem tylko raz na Cargo i nic się tam nie działo... Dla mnie Słomczyn i tor Poznań wchodzą w grę tylko i wyłącznie, bo reszta... Mniejsza z tym. Małe OT nam wyszło.
Wracając do tematu- człowiek do którego dzwoniłem wogóle nie odbiera telefonów, więc jakoś średnio mi się widzi, że tam pojadę i chyba trzeba będzie kombinowac własny interface...zobaczymy tylko, czy to trudne, czy tak jak w Volvo...

Wiesz cargo to nie tylko mlodziez krecaca baczki swoimi BMW E drajsyś...
To także banany (dzieci w samochodach rodzicow) w Mustangach, Corvettach i innych takich bajerach...
To także pasjonaci którzy przyjeżdżają pokazać swoje samochody...
To także miejsce spotkań klubów (AR, Honda, Rover, Peugeot, Saab)...

Jeśli faktycznie chcesz sie poscigac to ewentualnie najwiecej dzieje sie w czwartki i niedziele...
Jeśli chcesz to wtedy mozesz sie poscigac, ale to tylko jazda na prostej :P

Jesli naprawde chcesz sie czegos dowiedziec, to spot jest co 2 tygodnie. Teraz szykuje sie na 18.07 najpewniej.. Na pewno sie duzo dowiesz - pod kazdym wzgledem ;)

Amortyzatory
Powrót