• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot Bielsko

• Autor wątku Autor wątku Bartosz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Bartosz

Guest
Koledzy mimo chęci wielu z Was zrezygnowało w ostatnich kilku dniach. Rozumiem iż spotkanie należy przełożyć. Myślę iz następne zaplanujemy z duzym wyprzedzeniem

pozdrawiam

w sumie to byłby mój pierwszy bo od nie dawna mam swoją Belle Ale jak coś to mnie możecie dopisać;DDD
czesto przesiaduje w B-B więc jestem za hehe

Cześć.
Jeśli nie będe w pracy to się pojawię. Bartek, popraw tą datę na 2009.

Co do miejsca spotkania jestem otwarty na propozycje;DDD

jeżeli nie będę musiał jechać do roboty to wpadnę w końcu 100km to dużo nie jest

Postaram się pocelować, żeby byc w tym terminie w Bielsku.

Ale pokombinujmy coś, żeby nie skończyło się na staniu przy samochodach i marznięciu.

Ktoś ma pomysł na jakąś atrakcję :?:

Koledzy rozumiem iż każdy gdzieś pracuje ( także w soboty ), niektórzy muszą dojechać. Aby wszystko zaczeło mieć rączki i nogi proponuje powoli tworzyć listę osób którzy się pojawią lub chcą się pojawić. jezeli ktoś w ostatnim momencie się wycofa nikt nie będzie miał do nikogo pretensji. Proponuje aby zgłoszenia przesyłać na mój email, ja powoli będę tworzył liste uczestników. Co do miejsca czekam na propozycje.

pozdrawiam

Może te kręgle rzeczywiście nie są złym pomysłem.

Tylko nieh ktoś zarezerwuje tor albo dwa.

A potem może do jakiejś knajpy na obiad skoczyć..
Chyba, że będą warunki i ktoś ma namiary na jakiś fajny plac to mozna by się poślizgać.

Witam

Lista pomału się zapełnia. Koledzy być może macie kontakt z innymi wiec proszę puście informcję o spocie.

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót