SPOT 15 lub 22 lipca

• Autor wątku Autor wątku Yoopi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Y

Yoopi

Guest
...witam Was Alfisti...
...rzucam propozycje SPOTa na ktoras z wyzej wymienionych niedziel w celu rozdania przeze mnie podkladek pod tablice...oczywiscie jesli bedziecie chcieli proponuje rowniez rozpalic grilla i nawp......jesc sie kielbasek...zastanawiam sie jakie bedzie zainteresowanie tym tematem :?: ...czekam na posty od Was, czy byscie sie pisali na cos takiego...

my się chętnie piszemy, dawno Was nie widziałam :)
im prędzej tym lepiej :D

Do 15 to jeszcze blach z PL pewnie nie założę, a chętnie wpadłbym na małe zapoznanko :mrgreen: Na 22 (swoją drogą data jakby nie patrzeć dość historyczna jakiś czas temu :wink: ) to pewnie będę gotowy.

moninika napisał:
my się chętnie piszemy, dawno Was nie widziałam :)
im prędzej tym lepiej :D

Pogoda w Zakopcu się zesrała więc dzisiaj wróciłem ..... chęnie przyjadę !!! Termin dowolny !!!

tez nawale :(
bede nad morzem w obu terminach .... moze podjedziecie?

adasco napisał:
bede nad morzem w obu terminach .... moze podjedziecie?

...Adasco, pewnie ze przyjedziemy - tylko zapewnij mi spanko, jedzonko, i fuela do czarnej to na bank bede nad morzem :mrgreen: ...a tak szczerze, to tak rzucilem propozycje - ja moge podjechac i tego dnia i tego - wazne by rameczki byly oddane w dobre rece...

A ja wreszcie mogę pisać się na spota. ;) Co prawda bardziej podobają mi się troche odległe terminy, ale teraz wszystko już zależy od naszych cudownych urzędów. Wkroczyłem na drogę, która zwie się 'rejestracja samochodu sprowadzonego zza granicy'.

Niestety moze sie zdarzyc ze mnie nie bedzie (bede wiedzial w Pt wieczorkiem) - jak cos moje rameczki odbierze Paweł :)

Amortyzatory
Powrót