• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spojler Zender - potrzebny nr.lampy stop

phantom71

Nowy
Auto
AR 156 1.8TS 16V 10.1998
Dziś 2 tyg przed zlotem :( miałem tą NIEprzyjemność spotkania się TIRa z Białorusi z moją 156.

Białorusin wykonywał manewr cofania i najechał na tył prawidłowo zaparkowanej Alfy.
Zatrzymał sie kiedy poczuł opór.
Efekt wgnieciona klapa bagażnika na wysokości zamka, emblemat, zadrapany spoiler i rozwalone 3 światło stop-u w spoilerze.

Wszystko do naprawienia. Jest tylko jeden problem. Swiatło stopu.

Jeżeli ktoś posiada takowy to proszę o podanie nr. który jest na kloszu tej lampy.
Mój niestety jest rozpier....ny i mimo tych drogich puzzli nie do odczytania.
Z góry dziękuję.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót