• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spojler zderzaka.

Lesio

Nowy
Auto
Subaru Forester XT, Mini Countryman CS
Mam pytanie jak radzicie sobie z ta dolna pulka zderzaka przedniego. U mnie jest jakos nisko i za kazdym razem jak za daleko wjade na kraweznik to podczas zjazdu prawie ten zderzak wypada z zaczepow. Czy jest jakas mozliwosc przykrecenia go od dolu ramy silnika. Chodzi mi o ta czesc co zaznaczylem na rysunku.

załóż większe koła ;) u mnie czasem szoruje jak parkuje przy jakimś kraweżniku, na szczeście nie wypada z zaczepów. a czy da rade to najlepiej sam oceń w jakimś kanale

Po zimie wezme sie za niego mam juz 2 pomysły może sie uda coś zrobić. Postaram sie zamieścić zdjęcia jak to będzie mniej więcej wyglądało.

Ja mam troche inny zderzak ( 146 po lifcie ) ale jest chyba na tej samej wysokości .. Mam go puki co podczepione na maxa drutem o cos tam w 3 miejscach . Zderzak jednak jest juz tak popekany ze postanowilem kupic drugi. Udało mi sie dostac za 200 pln. Prawie rok go szukałem. W ciagu tego czasu na allegro widzialem tylko jedna urzywke za 700 zł i w sklepie internetowym nowke (bez halogenów) za okolo 500 zł. Zimę jescze go potłuke a na wiosne lakierka i zakładam :)

Amortyzatory
Powrót