• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spocik w Krośnie

Marcin25

Nowy
Auto
Była AR 156 fl sportwagon 1.9 16V 140KM i AR 156 1.9 8v 105KM a teraz AR 159 sportwagon 1.9 jtdm 8v
Witam wszystkich :) może by zorganizował w najbliższym czasie
jakiś mały spocik . Potem pojechali byśmy całą grupą gdzieś posiedzieć i pośmiać .
Co wy na to ?:)

Ja jestem za :) Tylko nie mam czasu coś organizować, chcę na gotowe :D

nie ma wiecej chetnych:D

Słuchaj zapraszamy 16 do Sanoka a po tym terminie my przybędziemy do Was :)

Tak jak piszę, ja chcę na gotowe, jak ktoś zorganizuje :D A pojawię się na pewno :)

no jest kilka fajnych miejscówek , to możemy coś pomyślec .:)

No dobra, to może ugadamy się na "pogaduchy" np koło Lidla, w sobotę ~17? Co o tym myślicie?

a może w niedziele :) ?

Hmmm, jak zdrowie pozwoli to czemu nie :) Chociażby z 5 AR się pojawiło to będzie dobrze :)

więcej było by lepiej :) tyle ile bedzie to myśle że powinno byc fajnie :)

To w niedziele o 17 pod lidlem :)

No to kto sie dzisiaj zjawi?:D

Niewiem ilu nas sie zjawi bo jakby nas paru było to pewnie koło 18 jeszcze bedziemy:D

Ja pewnie pozaglądam około 17, a ile będę ciężko powiedzieć :)

no ja też bede koło 17 .:D

Amortyzatory
Powrót