• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spocik i Grill Sobota Godz.17.00

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KUBAS

Guest
Po ostatnim spociku doszlismy do wniosku ze jednak przydał by sie jakis grill wkoncu ciepło sie zrobiło desczyk naszczęscie nas opuscił wiec i trza zacząc sezon grilowy :P

czyli spotykamy sie w sobote o godzinie 17.00 na Krematorium :D
Daniel cos tam sie deklarował że Grila przytarga więc reszta niech sie zaopatrzy w kiełbaski pieczywo itd itp... kto może to i może nawet piwko :roll:

mam nadzieje że frekfencja dopisze...a może i jeszcze wiecej autek wpadnie niż ostatnio :twisted:

Pozdrawiam i Zapraszam...

Przydałoby się więcej autek :):) Choć nie powiem wtedy było nas dość sporo :D :D Grill musi wypalić , oby tylko pogoda dopisała :):) Najlepiej taka jak teraz jest , cieplutkie słoneczko i w ogóle , przy takim czymś kiełbaski się lepiej piecze :P :P Pozdrawiam

cholera widzieliście prognoze od piątku ma padać , mam nadzieje że ominie nasz spocik

Liczyłam na swoją większą orygilnalność, ale tym razem banał :cry: Nie ma mnie w weekend w Szczecinie.
Następnym razem będę miała lepszy tekst.... :wink:

Ja oczywiście też będę - nie wiem czy własnym autkiem (chociaż już od biedy jeździ), ale na pewno się stawię.

Kulko, zawiodłaś nas. Koledzy - proszę do programu sobotniego grilla dodać punkt: "obmyślanie kary dla Kulki" :twisted:

A ja proszę o łagodny wymiar kary :) Np. karny przelot balonem :shock: :mrgreen:

tak na spocie będziemy rozdawać talon na balon dla każdego uczestnika :)

A czemu nie??? Może taki lot balonem nie w pojedynkę, a 'cuzamendokupy' byłby zupełnie fajny? Co?

A prócz talona na balona :DDD bedziemy rozdawać: karkówkę, kiełbaski, szaszłyki, piwo i co kto sobie jeszcze przywiezie :D

Co ja mogę??? Marcin80 w każdym w miare aktualnym temacie :(.... Gdzie mnie Kulce... :wink: :mrgreen: Ale zaraz przejrzę gazetę i podam coś lokalnie fajnego i egzotycznego :)

nie wiem czy dam rade przyjechać , wiem że żle to wygląda ale mam dużo pracy, :cry:

a kto przywiezeie grila... :?
Daniel nio miałes go wziasc ajjjj....damy rade jakby co zawsze możan skoczyc do MCdonalada :mrgreen:

a kto przywiezeie grila... :?
Daniel nio miałes go wziasc ajjjj....damy rade jakby co zawsze możan skoczyc do MCdonalada :mrgreen:

Daniel robota nie Gołota :D a pozatym wekend i trza odpocząć ale zrobisz jak uważasz, ja mam grila tylko że małego ale zawsze lepsze to niż nic więc wezmę :D

Święte słowa Rosik zlocik był bardzo udany...było dużooooo jedzienia że normalnie już miałem dosyc hehe :P było zabawnie i ogólnie fajnooo....
Oby częsciej takie spociki były i tak udane..ale co by wiecej naszych klubowiczów sie pojawiało...

Amortyzatory
Powrót