Spocik 9.11.08 Chociwelska...

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KUBAS

Guest
Więc czas na kolejne lokalne spotkanie posiadaczy i miłosników Alfa Romeo... :D

Spocik odbędzie się na pierwszym parkingu po lewej stronie na drodze ''Chociwelskiej''...

data> 09.11.2008 godzina> 14.00

Sądze ze mozna by rozpalic jakiegos grilla albo jakies ognisko... są jakies osoby które maja i mogły by wziąsc grilla ze sobą?...
ja tam na parking wpadne zapewne troszku wczesniej i porozstawiam jakies oponki co by jakies osoby chetne mogły sobie polatac bokiem :P

Mam nadzieje ze i pogoda jak i frekfencja nam dopisze... :)

Pozdrawiam i Zapraszam Wszystkich Chętnych <nie tylko z naszego rejonu> na Spocik :D

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

czyli ja sie pisze jako pierwszy, przywioze grila. muze i wiatrowki moze troche postrzelamy

oo bardzo pozytywny pomysł ostatnie strzelanie bardzo mi sie spodobało hehe.. dookoła jest las wiec może na jakąs zwierzyne zapolujemy i na grilla będzie co zapodac :twisted:
jakby ktos nie wiedział jak tam dojechac to dzwonic lub pisac na gg> 512322035 gg; 4365623...

Pozdrawiam

ewentualnie w razie niepogody można później śmignąć do jakiegoś lokalu pogadać w spokoju przy soczku :)

dokładnie tak Bobryt jak ostatnio było ... :)
Pikero no to fajnie jakbys nas odwiedził.. tylko tak na spokojnie oki...

Pozdrawiam

spoko wpadnę moim nowym saabolotem - czuję do niego respect i jednocześnie poskramia emocje ...

kubas bedziesz wysylal wiadomosci na pw na szczecin i okolice? moze ci pomuc?. spot za tydzien a ja musze wymienic olej, tuleje stabilizatora tyl i tuleje plywajace tyl. musze sie zato wziasc w tygodniu, mam nadzieje ze sobie z tym sam poradze hehe

pikero powiadasz ze saba sobie zakupiłes...
jasiu ja sobie poradze... :wink:
ja tez jak narazie jeszcze jestem bez uta ale mam nadzieje ze jutro juz odbiore i zaczne ją przygotowywac. :roll:
Kucyk wkoncu bys wpadł i tak wogóle to tak jakbys zapomniał o kolegach... :roll:

Pozdrawiam

U mnie podobnie, jutro Alfiszon dostanie nowe górne mocowania, łożyska amorków... i będziemy gotowi na spotkanko... :) :D <haha>

witam

co wpisac w navi zeby tam dojechac ????
szczecin ???? i jakas ulica czy cos innego ???
pozdrawiam
czekam na odpowiedz
Jacek 1968

bobryt napisał:
http://maps.google.com/maps?daddr=Szczecin,+Polska&geocode=&dirflg=&saddr=&f=d&sll=59.175928,40.78125&sspn=41.712925,139.570313&ie=UTF8&ll=53.422525,14.806652&spn=0.04593,0.136299&t=h&z=13

przy [142] widać parking, pierwszy od lewej. to właśnie tu

Dzieki bobryt ..........teraz to spoko do celu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

witam prosil bym jezeli bedzie ten sam kolega co ostatnio na spociku na krematorium, ten co mi mowil ze ma kabel i program do alfy, zeby wziol ze soba komputer i caly osprzed ze soba na spot jezeli wogule bedzie. pozdro

Spot

Postaram sie, najprawdopodobniej sie spoznie, bo mam szkole w wekend.
W razie co bede dzwonic.

Postaram się być, ale to dopiero jutro się okaże czy nie będę miał pracowitego weekendu :(
Jak wyjdzie, że mam wolne to przywiozę notebooka i kabelek (niebieski) jak by ktoś chciał.

do zobaczenia (oby)

Zalamka oddalem dzisiaj alfe do robienia. wymiana oleju i zbieznosc kół ale to pikuś. mialem do wymiany tuleje stabilizatora i tuleje pływajace, mechanik dzwonil ze jedna strone robil caly dzien bo tuleji sie niedalo wyjac, trzeba bylo wyjac cala zwrotnice czyli wachacz dolny i górny, amortyzator i łączniki poto zeby zwrotnice zaniesc na prase i wycisnac tuleje juz czuje te pieniadze jutro kture tam zostawie :evil: :cry: :cry: :evil: :cry: :cry: :evil: :cry: :(

Amortyzatory
Powrót