Spinki do progów - jakie i gdzie?

matber1

Nowy
Auto
Porsche Cayman 987.2
Witam czy da się wogóle kupic spinki do progów poza serwisem Alfy?? U mnie w okolicy zaden sklep z częściami niema. Może pasuja od innej Alfy? Dzięki z góry za odpowiedz.

Po pierwsze, jakie progi, a po drugie które spinki?

niewiem jak ma określic jakie to pogi....może to pomoze :) rok pordukcji auta 2002 silnik 2.5 v6, chodzi mi o progi boczne..one sa przymocowane przy pomocy plastikowych spinek, mam duzy problem z ich kupnem.

tez mi z jednej strony próg sie trzyma tylko na kilku i musze pare dokupić, pewnie dostępne tylko w ASO

dzwoniłem do alfy powiedzieli, że na próg przypada 8 spinek...koszt jednej to 5zł więc cena jest ok :) sprowadzą na zamówienie

niewiem jak ma określic jakie to pogi....może to pomoze :) rok pordukcji auta 2002 silnik 2.5 v6, chodzi mi o progi boczne..one sa przymocowane przy pomocy plastikowych spinek, mam duzy problem z ich kupnem.

Ale które progi boczne?! Przecież masz listwę progową w środku auta koło drzwi oraz próg na zewnątrz auta przymocowany do nadwozia. Jeśli chodzi o te ze środka auta, to posiadam takie kilka takich kołków, ale one też w ASO nie są drogie.

Witam czy da się wogóle kupic spinki do progów poza serwisem Alfy?? U mnie w okolicy zaden sklep z częściami niema. Może pasuja od innej Alfy? Dzięki z góry za odpowiedz.

Bez problemu w sklepie motoryzacyjnym pakowane po 10 szt koszt 50 zł komplet.

chodzi o progi zewnętrzne....żaden sklep niema ich na stanie albo sznowni sprzedawcy nie wiedzą które mogą pasowac poza oryginalnymi.

Ja też potrzebuję więc jutro się dowiem jak sprawa wygląda w ASO Carserwis w Wawie

sieeeema!podlacze sie do tematu!tez mam z tym problem...pare zerwanych i denerwuje to strasznie...w sumie to dryndne jutro do ASO u mnie i tez napisze co i jak!pozdrooo

Bylem w ASO. Faktycznie pakowane po 10szt. Są na stronę lewą i prawą. Koszt 50zl. Ja potrzebuje 2szt z lewej strony. Może są inni chętni ? Bo to małe pieniądze ale po co mi 10 szt ?

Witam nie ma takiej opcji ze musisz kupic cale opakowanie mozesz kupic ilosciowo ile chcesz. Jak chcesz 1 szt to musza Ci ja sprzedac.

Witam nie ma takiej opcji ze musisz kupic cale opakowanie mozesz kupic ilosciowo ile chcesz. Jak chcesz 1 szt to musza Ci ja sprzedac.
Teoretycznie tak, powinni sprzedać jedną sztukę, praktycznie to pewnie zamawiając mają zablokowaną minimalną ilość 10 i dlatego chcą wepchnąć żeby im na półce się nie poniewierały pojedyncze sztuki.
Może komuś się przyda, bo czasami ciężko się rozmawia z....
numery: 60613413 strona prawa 60621555 strona lewa.

Tu się kolego mylisz bo o sprzedaży na szt nie było nawet mowy. Pan bierze opakowanie albo nie i tyle. Przynajmniej u mnie

a ja dzis w alfie we wrocku zamówiełem sobie 16 sztuk - czyli 2 komplety - na próg wchodzi 8 spinek i fakt ze są lewe i prawe spinki....natomiat jak bym chciał to by mi nawet 3 sztuki sprowadził bez problemu. Zapłaciłem za 2 komplety 80zł

A jak jest z dostepnoscia tych spinek w ASO? Dlugo trzeba czekac?

U mnie powiedzieli jeden dzień. A będziesz zamawiał ? Może weźmiesz dla mnie 2 szt ? Strona LEWA (kierowcy)

jutro rano na telefon bede zamawial. Nie ma sprawy. Wezme i wystawie na Allegro:)

Amortyzatory
Powrót