Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niewiem jak ma określic jakie to pogi....może to pomozerok pordukcji auta 2002 silnik 2.5 v6, chodzi mi o progi boczne..one sa przymocowane przy pomocy plastikowych spinek, mam duzy problem z ich kupnem.
Witam czy da się wogóle kupic spinki do progów poza serwisem Alfy?? U mnie w okolicy zaden sklep z częściami niema. Może pasuja od innej Alfy? Dzięki z góry za odpowiedz.
Teoretycznie tak, powinni sprzedać jedną sztukę, praktycznie to pewnie zamawiając mają zablokowaną minimalną ilość 10 i dlatego chcą wepchnąć żeby im na półce się nie poniewierały pojedyncze sztuki.Witam nie ma takiej opcji ze musisz kupic cale opakowanie mozesz kupic ilosciowo ile chcesz. Jak chcesz 1 szt to musza Ci ja sprzedac.
Witam nie ma takiej opcji ze musisz kupic cale opakowanie mozesz kupic ilosciowo ile chcesz. Jak chcesz 1 szt to musza Ci ja sprzedac.
zawsze mozesz potem wystawic na allegro na sztuki moze ktos bedzie szukalTu się kolego mylisz bo o sprzedaży na szt nie było nawet mowy. Pan bierze opakowanie albo nie i tyle. Przynajmniej u mnie