• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spełnienie marzeń.. :)

piotr_alex

Nowy
Auto
Crosswagon 2005r & 159 1.9JTD 16V 2008r
Witam wszystkich Alfaholików!
Jak bardzo się cieszę że mogę napisać post w tym dziale! wreszcie marzenie z resoraka zmieniło się na skalę 1:1, poszukiwania były długie i wyczerpujące ale było warto!
Moje cudeńko to Alfa Romeo 156 w przepięknym kolorze kameleona z wyposażenia 4pp, el sz, el lu, klima, drewniane wykończenia, granatowy welur, silniczek 1.9 JTD 105km, prowadzenie bajka jedzie jak po szynach, przebieg 169tyś, przyjechała na kółkach z Holandii.
1a.jpg

2a.jpg

3a.jpg

4a.jpg

Pięknie.Marzenia jednak się spełniają :mrgreen: Bardzo ładna Bella.

Ale piękna-cukiereczek,gratuluję.
Mam nadzieję iż moje marzenie też się spełni w przyszłym roku.

No niezła, niezła ... Świetny kolor . Granatowe wnetrze dobrze komponuje sie z tym kolorem lakieru. :wink:

Pozdr. Tiga

P.s.

No i gratuluje spełnienia marzeń!

Gratulacje Piotrek:D Naprawde piękne auto. Marzenia miej takie jak byś żył wiecznie....:D
Pozdrawiam!

cool, z takim samym sercem jak ja mam, tyle za ja juz mysle o chipie...

gratuluje oczywiście!

Teraz pewno będziesz sypiał w belli :mrgreen:

To też mój kolorek :) Pozostaje Ją Tylko pielęgnować i się...rozkoszować:D

Marzyć dobra rzecz widać że się spełniają , ja sobie marze żeby przjechać 3 okrążenia na torze Ferrari Enzo kto wie może kiedyś :) ładna zadbana Bella dbaj o nią :wink:

Prawda jest taka, że marzenia się nie spełniają!
Marzenia trzeba spełniać...!
No, a Tobie właśnie się udało.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie poleciałeś na jakieś alufelgi, ciemne szyby, wydech, czy tego typu bajery, które często mają zamaskować to co najistotniejsze.
Gratuluję, a tym samym witam w dziale 156!

Gratuluje zakupu!! Prezentuje sie super!
Jeszcze tylko brakuje ci fajnych alusków, ale to szczegol. Pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót