B
bmw535i89
Guest
bede chyba musial wymienic sonde lambda rozumiem ze tylko bosch pytanie tylko jaki model i gdzie mozna to w miare tanio zanabyc?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
ta badziewna strona nic mi nie znajduje do mojego modelu
a jakie miales objawy zuzytej lambdy i ile kosztowala ta uniwersalna? bo moze nie warto ryzykowac?![]()
bmw535i89 strona skopana czy nie u mnie działa dopiero jak zaznaczę +-10% . Co do sondy to tylko dedykowana - skontaktuj się na PW z http://www.forum.alfaholicy.org/members/2931.html będziesz mile zaskoczony ceną . Ja kupiłem u niego oryginał .
Nie bardzo wiem co mam być niedobrego w działaniu tej strony boscha. katalog jest świetnie zrobiony. Można sobie wyszukać nawet po kodach z Epera. Pokazuje wszystko bez problemu, może czasem warto włączyć myślenie.