• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Solidny warsztat dla Ar 166

Auto
147 1.9JTD, Lybra 1.9JTD, Delta 1.6JTDm
Witam! Może ktos polecic jakiegos dobrego mechanika w Nowym Sączu lub okolicach dla alfy 166 2,4jtd?? pora na wymiany, a pasuje dac komus kto sie zna i juz wie cos o takim aucie... Do ASO w nowym saczu nie wiem czy jechac poniewaz u nich były naprawde rozne przypadki,raz koles pojechał taka alfa 3.0 v6 i tak zrobili rozrzad,ze po kilkunastu km silnik wyzionął ducha poniewaz nie załozyli odpowiednio paska... Jak ktos cos wie to prosze o jakies info na forum lub na mail: bioly223@wp.pl
Pozdrawiam i dzieki!!

Witam. Ja swoją 156 jeśli chodzi i silnik, a zwłaszcza rozrząd, to serwisuję na Saskiej 4 w Krakowie. Jeśli chcesz, to zapodam Ci nr. tel.
Pozdrawiam.
- Rafał

Witam!!!!
Ja swoją bellę [ rozrząd ] robiłem na Polinarze w Krakowie, możesz jeszcze tutaj . Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót