S
Szwejk73
Guest
Mam słabe światla w mojej Alfuni co radzicie kupic nowe czy modyfikowac?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Gwoli ścisłości obydwa rozwiązania są nielegalne w ruchu drogowym.Albo Hidy albo legalne zarówki Philips GT 150 H7
Gwoli ścisłości obydwa rozwiązania są nielegalne w ruchu drogowym.
Temat o hidach jest w dziale ,,tuning,,Ja osobiście polecam ci philipsy czy tez blu czy extre...coś tam używam jednych i drugich.Wada to krótka żywotność no i cena ale warto dać 100zł
tak dokładnie wolno je stosować np. w rajdach ale na drogach publicznych już nie.Taka informacja zresztą jest na opakowaniu gt150GT150 są nielegalne?
Pólroku temu płaciłem 120zł. Bluvision też jako nowość kosztowały ponad 100, teraz jest to znacznie mniej.Miałem też te NightGuide również mogę je polecić.ja kupiłem żarówki Philips X-treame power