Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie w Warszawie ale polecam:
https://www.autosklep24.pl/
Kolega po prostu nowy i nie wie jeszcze że do autosklepu się dzwoni i mówi co chce a nie szuka na stronie![]()
Dzięki za krytyczną opinię. Możesz napisać coś więcej, tzn z czym masz kłopot na naszym sklepie ?![]()
Kolega po prostu nowy i nie wie jeszcze że do autosklepu się dzwoni i mówi co chce a nie szuka na stronie![]()
Nie bardzo Kolega to klient, jak nie będzie miał wygodnie i nie chce mu się dzwonić to kupi na Allegro alboi u konkurencji i złatwi sprawę w 3minuty jak też uczyniłem.
Żeby nie było bo mi zależało to zadzwoniłem. Stacjonarnego nikt nie odebrał, dopiero komórkowy i później ktoś ze sklepu do mnie oddzwonił. Nasluchałem się k... K.... K.... i ja p.... w słuchawce bo ktoś czegoś nie mógł znaleźć nie mówię broń boże o osobie która odebrała telefon, po prostu mikrofony super wam zbierają więc słychać każdą rozmowę w tle a kolega był dość uniesiony. Czekałem strasznie długo na weryfikację częścoi po VIN plus finalna cena była najwyższą jaką znalazlem na rynku. Kupiłem to samo na Allegro i NIE u jakiegoś no name`owego sprzedawcy żeby nie było jakieś 60zł taniej.
Na duży plus że dostałem wycenę na email i Pan ze sklepu oddzwonił do mnie następnego dnia upewnić się czy chcę złożyć zamówienie czy ma je anulować. Tutaj super miło było.
Ilość informacji do ogarnięcia jest za duża, nie przejrzysta i przydatna chyba tylko komuś kto siedzi w domu i przegląda cały czas ofertę sklepu. MENU po lewej stronie kompletnie zbędne, brak możliwości filtrowania po silniku więc jak szukam rozrządu to muszę przejrzeć wszystko od 1.6 do V6...
Dla przykładu sklep w którym kupuje od wieeelu lat https://www.czescidobmw.pl/ jasno, przejrzyście z podziałem na model, VIN, you want it you got it ! Dodtkowo przez FB, messenger robią wycenę/dostępność momentalnie.
...
Nie bardzoKolega to klient, jak nie będzie miał wygodnie i nie chce mu się dzwonić to kupi na Allegro alboi u konkurencji i złatwi sprawę w 3minuty jak też uczyniłem.
Żeby nie było bo mi zależało to zadzwoniłem. Stacjonarnego nikt nie odebrał, dopiero komórkowy i później ktoś ze sklepu do mnie oddzwonił. Nasluchałem się k... K.... K.... i ja p.... w słuchawce bo ktoś czegoś nie mógł znaleźćnie mówię broń boże o osobie która odebrała telefon, po prostu mikrofony super wam zbierają więc słychać każdą rozmowę w tle a kolega był dość uniesiony. Czekałem strasznie długo na weryfikację częścoi po VIN plus finalna cena była najwyższą jaką znalazlem na rynku. Kupiłem to samo na Allegro i NIE u jakiegoś no name`owego sprzedawcy żeby nie było jakieś 60zł taniej.
Na duży plus że dostałem wycenę na email i Pan ze sklepu oddzwonił do mnie następnego dnia upewnić się czy chcę złożyć zamówienie czy ma je anulować. Tutaj super miło było.
Fpt to spółka produkująca niektóre części oryginalne, zdaje się że to po prostu własność / fabryka Fiata. Zwróć uwagę na datę produkcji paska, jeśli ma około 5 lat to można przyjąć że jest ok.
Pompę jaką dokupiłeś jeśli można spytać ?
No właśnie problem w tym że nigdzie nie mogę znaleźć na pasku daty jego produkcji ? Na pudełku jest znaczek 09 ale czy to 2009 rok produkcji ? Jak tak to tego nie założę tylko kupie inny.
Pompy jeszcze nie kupowałem bo nie wiem czy będzie potrzebna jej wymiana, dzisiaj będzie rozbierany rozrząd to się okaże. Jeżeli będzie do wymiany to coś z metalowym wirnikiem czyli Magneti Marelli albo GRAF.