• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Silver 156 SW

Belfer

Nowy
Auto
Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD
Belfer27 napisał:
ale nie tak miłym dla ucha jak T.S. silnikiem JTD
JTD też ma zajeb... brzmienie-mam na myśli pięciocylindrowca 2.4 i ten świst turbiny :D

tym podtytułem narobiłeś wielkich nadziei, czekamy na ich spełnienie.
Pozdrawiam
- Rafał

nono przepięknie się Bella prezentuje na tych fotkach :D

Jakbym miał kupować 156 to chyba też wybrałbym SW :mrgreen:

Alfa w tej scenerii, to rarytas...
Powiedz czym ściemniałeś te szyby, ile kosztował taki zabieg, o ile są przyciemnione i czy nie ma problemu na przeglądach.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. oprócz Alfy kochasz chyba jeszcze fotografię...

Też mam srebrną strzałę SW tylko w benzynie, he, he - Pozdrawiam :)

Piękna - do identycznej z podobnym /bo tez dieslem ale 2,4/ silnikiem przymierzałem sie rok temu. muszę te szybki zobaczyć na żywo, może sie kiedyś spotkamy w Krakowie lub okolicach :?:

alces1, Witam. Szyby ja ściemniam... Jest to folia Sungard LX 35. Ma ona super parametry, 4 lata gwarancji na powłokę i kolor. Odnośnie ceny można się "dogadać," przy czym zaznaczam, że szyb przed słupkiem B (czyli przednie boczne) nie można wedle prawa nam miłościwie panującego przyciemniać, ale wszystko jak wiem zależy od Pana Policjanta z drogówki.. Pozdrawiam.

Techno, Witam. Będę prawdopodobnie jutro w Krakowie, więc możemy się spotkać. Zobaczysz folię i może się zdecydujesz swoją lekko ściemnić. W razie czegoś pisz na mail: pasubio1@op.pl Pozdrawiam

bardzo ładne auto i widać że zadbane

Super autko !!! Piekne ujęcia i tło dla Alfy najlepsze jakie mozna wybrać...

Choć widziałem tez fotki Alf na tle starych, rozpadających sie fabryk...co robi wielkie wrazenie...

Jednak AR 156 SW to najpiękniejsze kombiaki jakie kiedykolwiek wyprodukowano... :twisted:

Pozdrawiam

Alfamaniak156 napisał:
Jednak AR 156 SW to najpiękniejsze kombiaki jakie kiedykolwiek wyprodukowano... :twisted:
No w tym zdaniu masz sprzecznosc :wink: Wg mnie SW to SW a kombi to kombi :wink: SW nie jest kombi tak do konca, ani kombi nie jest SW :wink:
Ta 156 SW jest sliczna i bardzo mi sie podoba fotka nr 1, zreszta wszystkie mi sie podobaja :twisted:

Milano_155 napisał:
No w tym zdaniu masz sprzecznosc Wg mnie SW to SW a kombi to kombi SW nie jest kombi tak do konca, ani kombi nie jest SW
Ta 156 SW jest sliczna i bardzo mi sie podoba fotka nr 1, zreszta wszystkie mi sie podobaja

No dobrze...racja...SW to SW :D

Ale takie kombipodobne...mniejsza o nazewnictwo...zgadzamy sie co do tego ze jest śliczna:)

Witam piekna bella fotki też super :D
będem musiał jechać też w góry porobić fotki <hello>
pozrawiam

Bardzo mi się podoba :) Ładny kolorek no i ciekawe to rozwiązanie z tym głośnikiem w bagażniku :)

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót