S
sibyc
Guest
Całkiem niedawno nabyty skarb 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No ja na początku też byłem nastawiony tylko i wyłacznie albo na srebną albo czarną. No ale trafiła się biała...teraz się cieszę,bo się zakochałem w tym kolorze...Siekier napisał:Calkiem ladne autko - w nietypowym kolorze - swojego czasu o takim myslalem ale wybor ostatecznie padl na czarna!
Zapodasz jakies fotki wnetrza?
Nie jestem jakimś fanem tuningu polegającego na doklejaniu tony plastiku do auta. Tylni spojler nie do końca mi leżał od początku(ciut za duży jest jak dla mnie),ale żeby go ściągnać trzeba by było szpachlować klapę bagażnika i ją lakierować-a na to na razie się nie zdecyduję.marcins737 napisał:bardzo ładna
a planujesz w niej jakies modyfikacje , tuning może ?
marcins737 napisał:a planujesz w niej jakies modyfikacje , tuning może ?
Olowek napisał:Marcins Ty "podpuszczaczu" :wink:
:mrgreen: Wszyscy przez cenzure muszą przejsc :!:marcins737 napisał:proszę wybaczyć mi moje wcześniejsze pytanie , wolę wiedzieć od razu who`s who :wink:
Ponoć to oryginalny lakierek(w tych czasach to nie wiem czy można być w 100% pewnym) ;-)Dj.iCE napisał:Całkiem ladnie Alfie w bieli, ale czy ona była malowana czy były sprzedawane też białe bo się nie orientuje?
Jesli chodzi o silniczek to dla mnie najbardziejszy byłby 1.8(taki złoty środekwg mnie) i na taką się czaiłem,no ale że wpadała w me ręcę fajna 1,6 i to po dobrej cenie więc się długo nie zastanawiałem.P.S.
Jak Ci się jeździ 1.6 bo tu sporo ludzi jest przeciw takim wynalazkom i liczą się jedynie 2.0?...jak możesz podziel się też wrazeniami z jazdy i spalaniem bo chciałem porównać osiągi.
marcins737 napisał:...proszę wybaczyć mi moje wcześniejsze pytanie , wolę wiedzieć od razu who`s who :wink:
Na początek chcę dorwać jakieś radyjko(najlepiej z bursztynowym podświetlaniem-bo tak się świeca zaegary),ale słyszałem ,że po zainstalowaniu moga zostać brzydkie "szpary".marcins737 napisał:jak będziesz potrzebował jakiejś pomocy w audio - wal jak w dym :wink:
sibyc napisał:tak do 2,5-3 tys. obrotów to rzekłbym że porusza się dostojnie