Serwis przed zakupem

Maaniek

Nowy
Auto
Alfa 159 1.9 JTD
Mozecie mi polecić jakiś serwis w okolicach kielc do sprawdzenie Alfy 159 1.9 jtd przed zakupem

Mozecie mi polecić jakiś serwis w okolicach kielc do sprawdzenie Alfy 159 1.9 jtd przed zakupem

Jest ASO na ul. Bp. Kaczmarka, ale czy jest godne polecenia ciężko stwierdzić. Jak była odstawiona do naprawy nasza 146 to stała z 5 dni i nikt nawet nie spojrzał na nią i sami sobie ją zabraliśmy od nich i zrobiliśmy sami.

w ASO jest problem z terminami. szukam jakiegos rzetelnego serwisu pomiędzy Kielcami, a Pińczowem

Jak możesz to podaj skąd ta alfa, jeżeli chcesz ją kupić? Możliwe, że widziałem, bo jestem z Kielc i oglądałem jedną w zeszły czwartek.
Jak swoją chcesz sprawdzić to nie będę chyba wstanie pomóc bo naszą naprawiamy sami. :)

Jak możesz to podaj skąd ta alfa, jeżeli chcesz ją kupić? Możliwe, że widziałem, bo jestem z Kielc i oglądałem jedną w zeszły czwartek.
Jak swoją chcesz sprawdzić to nie będę chyba wstanie pomóc bo naszą naprawiamy sami. :)

Okolice Pińczowa

Dobre opinie słyszałem o Auto max na Warszawskiej. Dwóch moich znajomych serwisowało tam swoje 147 i byli bardzo zadowoleni. Ponoć mają jakiegoś mechaniora specjalizującego się w AR. Sam nie korzystałem, więc opieram się tylko na opiniach.
Doszły mnie słuchy, że właściciele G techu na Domaszowskiej są wielkimi fanami AR więc może tam warto zapytać.

Amortyzatory
Powrót